COVID-19

Obaveštenje o odlaganju plaćanja poreza i doprinosa

Obaveštenje o odlaganju plaćanja dugovanog poreza i doprinosa u cilju ublažavanja ekonomskih posledica nastalih usled bolesti COVID-19.

Ministar zdravlja donosi UPUTSTVO o izmeni i dopuni Uputstva o načinu primene ograničenja ulaska u Republiku Srbiju

UPUTSTVO o izmeni i dopuni Uputstva o načinu primene ograničenja ulaska u Republiku Srbiju licima koja dolaze iz država zahvaćenih epidemijom zarazne bolesti COVID-19

Dopuna Uredbe o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19

U Uredbi o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 („Službeni glasnik RS”, br. 151/20, 152/20, 153/20 i 156/20), u članu 14. stav 1. reči: „počev od 26. decembra 2020. godine zaključno sa 29. decembrom 2020. godine” zamenjuju se rečima: „počev od 30. decembra 2020. godine zaključno sa 11. januarom 2021. godine...

Novo radno vreme – Naredba Gradskog štaba za vanredne situacije od 26.12.2020.

Novo radno vreme - Na 10. vanrednoj sednici Gradskog štaba za vanredne situacije Grada Novog Sada, od 26. decembra 2020. donete su nove naredbe.

Nova naredba Gradskog štaba za vanredne situacije

Na vanrednoj sednici Gradskog štaba za vanredne situacije Grada Novog Sada, održanoj 21. decembra 2020. donete su nove naredbe.

Naredba gradskog štaba – nove mere stupile na snagu

Danas je održana vanredna sednica Gradskog štaba za vanredbe situacije, na kojoj je doneta Naredba o novim merama za ugostitelje i druge privredne subjekte i javne ustanove, a koja je stupila na snagu danas.

Dodat je nov član 9g na Uredbu o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19

Izuzetno od odredaba člana 6. stav 3, člana 7. stav 2. i člana 8. stav 2. ove uredbe, u periodu počev od 24. novembra 2020. godine zaključno sa 3. decembrom 2020. godine, radno vreme ugostiteljskih objekata (restorana, kafića, barova, klubova i sl.), trgovinskih centara, pozorišta, bioskopa i drugih ustanova kulture i priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću ograničava se tako da ti objekti neće raditi od 18.00 časova do 05.00 časova narednog dana.

Uredba o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19

Ovom uredbom određuju se odgovarajuće mere za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2, kao i uslovi, način sprovođenja, izvršioci i sredstva za sprovođenje tih mera.

Od večeras nove mere na snazi

Od danas stupaju na snagu nove mere.

Nove mere u Novom Sadu: Zabranjen rad bazena, preporuka klubovima da ograniče vreme boravka gosta u objektu

U Novom Sadu trenutno ima 1.340 građana koji su zaraženi korona virusom, zbog čega je Gradski štab za vanredne situacije doneo nove mere koje važe na teritoriji grada.

Nove mere u Novom Sadu, maksimalno okupljanje 10 ljudi

U Novom Sadu je od danas zabranjeno okupljanje više od 10 ljudi na otvorenom i u zatvorenom, odlučio je Gradski štab za vanredne situacije.

Uvedene nove mere u Novom Sadu

Zabranjuje se okupljanje u zatvorenom prostoru više od pet osoba. Ukoliko to nije moguće, neophodno je da se obezbedi distanca od 1,5 metara.

Preporuke za ugostiteljske objekte – Batut

Pročitajte preporuke Instituta za javno zdravlje Srbije „Batut“ za prevenciju širenja virusa COVID-19.

Saopštenje Udruženja ugostitelja Novog Sada

Saopštenje Udruženja ugostitelja Novog Sada "UGONS 1946".

Mere iz Odluke o proglašenju bolesti

Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 na 27. sednici održanoj 5. juna 2020. godine doneo je zaključak.

Anketa UGONS 1946 – početak rada

UO UGONS 1946 će obradom vaših odgovora na postavljena pitanja imati vrlo precizne podatke koje će upotrebiti da nadležnim državnim organima predoči trenutnu situaciju u sektoru ugostiteljstva Novog Sada i potrudi se da ishoduje dodatne mere pomoći Vlade Republike Srbije.

Preporuke za rad ugostitelja u sklopu primene preventivnih mera

Preporuke za rad ugostitelja u sklopu primene preventivnih mera prevencije širenja COVID-19.

Početak rada ugostiteljskih objekata uz preventivne mere

Predsednik Udruženja ugostitelja Novi Sad "UGONS 1946", Milenko Mijić, govorio je ispred Udruženja u prilogu Novosadske televizije.

Ugostiteljski objekti mogu početi sa radom od 4. maja

Krizni štab za suzbijanje koronavirusa saopštio se da se od danas postepeno ublažavaju mere zaštite stanovništva od Covid-19, prenosi N1.

Nastavlja se rad ugostiteljskih objekata uz poštovanje preventivnih mera

Nastavlja se rad ugostiteljskih objekata uz poštovanje preventivnih mera koje se odnose na sprečavanje širenja zarazne bolesti COVID-19

UGONS demantuje da su objavljene smernice za kafiće i restorane

Udruženje ugostitelja Novog Sada demantovalo je danas da su objavljene smernice koje se, kako su pojedini mediji preneli, odnose na kafiće i restorane u Srbiji, piše 021.

Istraživanje situacije u sektoru ugostiteljstva Novog Sada

Svi ostali podaci iz ankete su javni poslovni podaci, a UO UGONS 1946 će obradom vaših odgovora na postavljena pitanja imati vrlo precizne podatke koje će upotrebiti da nadležnim državnim organima predoči trenutnu situaciju u sektoru ugostiteljstva Novog Sada i potrudi se da ishoduje dodatne mere pomoći Vlade Republike Srbije.

Nove mere za ugostitelje tokom vanrednog stanja

Vlade Srbije usvojila je danas set najnovijih odluka u vezi sa sprečavanjem širenja virusa COVID-19, u zatvorenom prostoru ne može boraviti više od 5 osoba.

Naredba o radnom vremenu, mere zaštite, distance između lica i obaveza naznake ukupnog broja lica

Naredbom koju je doneo Gradski štab za vanredne situacije 19. marta naređuje se privrednim subjektima koji obavljaju ugostiteljsku delatnost da u ugostiteljskim objektima za pružanje usluga ishrane i pića na teritoriji Grada Novog Sada, od 19 marta 2020. godine, radno vreme organizuju u periodu od 08,00 do 19,00 sati, te da se javno okupljanje na otvorenom i zatvorenom prostoru ograničava da se distanca između lica mora biti najmanje dva metra, kao i da na površini od četiri kvadratna metra ne može da bude više od jednog lica.

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB