Učlanjenje

Zašto postati član?

Poštovane kolege ugostitelji, Udruženje ugostitelja Novog Sada (UGONS) se nekoliko godina unazad aktivno bavi problematikom poslovanja u oblasti ugostiteljstva. Usled vrlo teške situacije i loše atmosfere u našem gradu u kojoj se našla ugostiteljska delatnost ovim putem Vas pozivamo da se učlanite u naše udruženje u svrhu zajedničkog organizovanja i ujedinjenja radi lakšeg i boljeg ostvarivanja svojih ciljeva. Na teritoriji našeg grada posluje oko 1500 ugostiteljskih objekata i to je broj kojim se udruženje vodi prilikom podnošenja raznih inicijativa. Nažalost veoma mali broj tih objekata plaća članarinu. Udruženje se finansira isključivo od članarina i stoga nam je potreban što veći broj članova kako bismo mogli nesmetano funkcionisati i rešavati probleme koji nas svakodnevno sustižu.

Kako postati član?

Molimo Vas da popunite pristupnicu za učlanjenje.

Da biste postali član udruženja potrebno je da uplatite članarinu koja trenutno iznosi 1000,00 dinara / mesečno, a naplaćuje se u tromesečnom iznosu i popunite pristupnicu koju možete dobiti lično u kancelariji udruženja ili putem e-mail adrese.

Udruženje ugostitelja se nalazi na sledećoj adresi:
Bulevar Mihajla Pupina 6, sprat V, kancelarija 508

Instrukcije za uplatu članarine:
iznos: 1000 RSD
svrha uplate: članarina
primalac: Udruženje ugostitelja
ž.r. 340-2321-48
poziv na broj: period za koji se uplaćuje članarina (npr. 01 – 03 /2020 )

Kontakt informacije

Za sve informacije vezane za rad udruženja možete kontaktirati Ružicu Ćoškov,
na sledeće brojeve telefona:
021 553 950
064 397 88 13

ili putem e-mail adrese:
ugons1946@gmail.com

Pozivamo Vas na saradnju i stojimo na raspolaganju radnim danom od 09-14h.

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

Adresa

Bulevar Mihajla Pupina 6/V,
Novi Sad

Telefon

021/553950

Email

ugons1946@gmail.com