Dodat je nov član 9g na Uredbu o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19

PREUZETO OD UNIJE POSLODAVACA VOJVODINE

Poštovani članovi,

Obaveštavamo vas da je u tekst UREDBE O MERAMA ZA SPREČAVANJE I SUZBIJANJE ZARAZNE BOLESTI COVID-19 dodat nov član 9g poslednjim izmenama i dopunama.

Ove promene stupaju na snagu 24. novembra 2020. godine i odnose se na radno vreme ugostiteljskih objekata, trgovinskih centara i dr.

Član 9g

Izuzetno od odredaba člana 6. stav 3, člana 7. stav 2. i člana 8. stav 2. ove uredbe, u periodu počev od 24. novembra 2020. godine zaključno sa 3. decembrom 2020. godine, radno vreme ugostiteljskih objekata (restorana, kafića, barova, klubova i sl.), trgovinskih centara, pozorišta, bioskopa i drugih ustanova kulture i priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću ograničava se tako da ti objekti neće raditi od 18.00 časova do 05.00 časova narednog dana.

Kompletan tekst Uredbe možete pročitati na linku – https://www.propisi.net/uredbu-o-merama-za-sprecavanje-i-suzbijanje-zarazne-bolesti-covid-19/

Sve donete nove mere za suzbijanje epidemije COVID-19 su navedene na sajtu Vlade Republike Srbije – https://www.srbija.gov.rs/vest/499549/vlada-usvojila-nove-mere-za-suzbijanje-epidemije-covid19.php

Unija poslodavaca Vojvodine
UNIJA POSLODAVACA VOJVODINE

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB