Sastanci

Aleksandar Cimbal govori za UGONS u diskusiji na temu poreski tretman paušalaca i frilensera u Srbiji

U petak 17.11.2023. u organizaciji NALED-a, u Beogradu u hotelu Metropol Palas. održana je panel diskusija na kojoj je prisustvovao i predstavnik našeg udruženja Aleksandar Cimbal Tema je bila poreski tretman paušalaca i frilensera u Srbiji.

Zapisnika sa treće sednice Saveta za preduzetništvo Parlamenta preduzetnika PKS – zatvaranje objekata od strane poreske inspekcije goruća tema

Kako je zatvaranje objekata od strane poreske inspekcije goruća tema, a na čijoj izmeni udruženje radi već duži period ovim putem želimo da vas obavestimo da se na ovu temu priča i radi i u Parlamentu preduzetnika pri Privrednoj komori Srbije. Izvod iz zapisnika sa njihove sednice vam šaljemo u prilogu

Zapisnik sa javne rasprave 10.2.2023.

ZAPISNIK SA JAVNE RASPRAVE o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o strancima i Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o zapošljavanju stranaca

Zapisnik sa proširene sednice Upravnog odbora, 26.1.2023.

Zapisnik sa proširene sednice Upravnog odbora, 26.1.2023.

Nacrt Zakona o radnom angažovanju i komentari

Odobreni reprogrami na dugovanja u Gradskoj poreskoj upravi, JKP Informatika i JKP Čistoća kao jedna od mera pomoći ugostiteljima Novog Sada.

Odobrene prioritetne mere pomoći za ugostitelje Novog Sada

Održan je sastanak predstavnika izvršne vlasti Grada Novog Sada i predstavnika UO Udruženja Ugostitelja Novog Sada.

Zapisnik sa vanredne sednice Upravnog odbora UGONS-a 31.03.2021.

Zapisnik sa vanredne sednice Upravnog odbora UGONS-a 31.03.2021.

Zapisnik sa sastanka Upravnog odbora UGONS-a 27.03.2021.

Zapisnik sa sastanka Upravnog odbora UGONS-a 27.03.2021.

Zapisnik sa sastanka Upravnog odbora UGONS-a 20.03.2021.

Zapisnik sa sastanka Upravnog odbora UGONS-a 20.03.2021 - Na predlog predsednika UGONS-a, Milenka Mijića sazvana je ova sednica upravnog odbora, nakon koje je održana i proširena sednica članova UGONS-a.

Sednica Grupacije pružaoca usluga i pića – kazna zatvaranja ugostiteljskih objekata

Pozivnica za prisustvo na sednici Grupacije pružaoca usluga i pića za koju je delegirana tema – pokretanje inicijative za ukidanje kazne zatvaranja ugostiteljskih objekata - Zakon o inspekcijskom nadzoru.

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB