Saopštenje Udruženja ugostitelja Novog Sada

Saopštenje Udruženja ugostitelja Novog Sada
„UGONS 1946“

Usled novonastale situacije i povećanog broja zaraženih virusom COVID-19, a u cilju pojačavanja preventivnih mera za bezbedan i zdrav rad kao i sprečavanja širenja zarazne bolesti u ugostiteljskim objektima na teritoriji grada Novog Sada, Udruženje ugostitelja Novog Sada „UGONS 1946“ na proširenoj sednici donelo je sledeći zaključak:

da se svi članovi udruženja pridržavaju propisanih preporuka i mera od strane kriznog štaba i to:

nastavak organizovanog procesa rada čime se obezbeđuju mere zaštite u vidu dezinfekcije prostorija, mobilijara, uređaja i pribora za rad, postavljanja dezobarijera na ulazima, održavanja potrebne distance, korišćenja dezinfekcionih sredstava…
obavezno nošenje maski ili zaštitnih vizira tokom kretanja kroz zatvoren prostor
postavljanje obaveštenja na ulazima u bašte i lokale o obaveznom nošenju zaštitnih maski
na ulazu u lokale koji imaju veliku frekvenciju gostiju ( noćni klubovi, koncept barovi, pabovi i sl. ) obavezno merenje telesne temperature.

Ovim saopštenjem apelujemo i na svakog gosta naših lokala, da svest svakog pojedinca mora biti na visokom nivou, jer jedino na taj način, ZAJEDNIČKI , možemo održavati bezbedan boravak u našim lokalima i pružati najbolju uslugu u ovakvim okolnostima,
kako bismo izbegli za krajnju posledicu ponovno zatvaranje ugostiteljskih objekata

Novi Sad, 01.07.2020.god

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB