Saopštenje Udruženja ugostitelja Novog Sada

Saopštenje Udruženja ugostitelja Novog Sada
„UGONS 1946“

Usled novonastale situacije i povećanog broja zaraženih virusom COVID-19, a u cilju pojačavanja preventivnih mera za bezbedan i zdrav rad kao i sprečavanja širenja zarazne bolesti u ugostiteljskim objektima na teritoriji grada Novog Sada, Udruženje ugostitelja Novog Sada „UGONS 1946“ na proširenoj sednici donelo je sledeći zaključak:

da se svi članovi udruženja pridržavaju propisanih preporuka i mera od strane kriznog štaba i to:

nastavak organizovanog procesa rada čime se obezbeđuju mere zaštite u vidu dezinfekcije prostorija, mobilijara, uređaja i pribora za rad, postavljanja dezobarijera na ulazima, održavanja potrebne distance, korišćenja dezinfekcionih sredstava…
obavezno nošenje maski ili zaštitnih vizira tokom kretanja kroz zatvoren prostor
postavljanje obaveštenja na ulazima u bašte i lokale o obaveznom nošenju zaštitnih maski
na ulazu u lokale koji imaju veliku frekvenciju gostiju ( noćni klubovi, koncept barovi, pabovi i sl. ) obavezno merenje telesne temperature.

Ovim saopštenjem apelujemo i na svakog gosta naših lokala, da svest svakog pojedinca mora biti na visokom nivou, jer jedino na taj način, ZAJEDNIČKI , možemo održavati bezbedan boravak u našim lokalima i pružati najbolju uslugu u ovakvim okolnostima,
kako bismo izbegli za krajnju posledicu ponovno zatvaranje ugostiteljskih objekata

Novi Sad, 01.07.2020.god

Ove godine je 50 godina od kako je pica došla u...

Milorad Stošljević, poznat kao Mile Pica je serijski preduzetnik i ugostitelj iz Novog Sada. Pre 50 godina je doneo picu, koju je video u Trstu, u Novi Sad i u ovaj deo tadašnje Jugoslavije.

Dan grada Novog Sada

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB