PočetnaSaradniciBezbednost na radu i protivpožarna zaštita

Bezbednost na radu i protivpožarna zaštita

Asip Prevent

ASIP PREVENT je društvo sa ograničenom odgovornošću koje pruža usluge iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite životne sredine, zaštite od požara, tehničkih pregleda objekata i stručnog nadzora prilikom izvođenja građevinskih radova.

BSS

ZA SVE ČLANOVE UDRUŽENJA UGOSTITELJA U NOVOM SADU KOJI SA BALKANS SECURITY SERVICES DOO POTPIŠU UGOVOR ODOBRAVAMO RABAT OD 10%

Institut za bezbednost i sigurnost na radu (IBS)

Društvo sa višegodišnjim iskustvom u oblasti kontrolisanja nad specifičnom opremom, objektima i procesima, kao što su liftovi, skloništa, buka, dizalice, sredstva za rad, bezbednost mašina, uvažavajući potrebe tržišta i tržišne trendove.

Institut za bezbednost u radnoj i životnoj sredini – MIB

Ukoliko težite boljem i bezbednijem, i tražite partnera na svom putu – tu smo za Vas! Nudimo usluge u oblastima: bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite od požara, zaštite životne sredine i vanrednih situacija.

Institut za preventivu

Pravila zaštite od požara, obuke, kontrola, bezbednost i zdravlje na radu...

Institut za zaštitu na radu a.d.

Institut za zaštitu na radu poseduje ovlašćenja za pružanje usluga iz bezbednosti i zdravlja na radu i usluge iz oblasti zaštite od požara.

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB