UGONS demantuje da su objavljene smernice za kafiće i restorane

Udruženje ugostitelja Novog Sada demantovalo je danas da su objavljene smernice koje se, kako su pojedini mediji preneli, odnose na kafiće i restorane u Srbiji, piše 021.

Ranije danas Tanjug i drugi beogradski mediji objavili su mere zaštite koje bi navodno ugostitelji u Srbiji morali da primene zbog epidemije virusa korona, a kada počnu ponovo da rade. 

Međutim, kako su nezvanično u Udruženju ugostitelja Novog Sada rekli za 021, sva udruženja u Srbiji još se dogovaraju sa epidemiolozima i drugim službama kakve bi mere trebalo preduzeti i nikakve definitivne smernice nisu donete, a informacije koje su pojedini mediji preneli najverovatnije se tiču hrvatskih ugostitelja, pa je to dovelo do zabune. 

Kako su još naveli u Udruženju ugostitelja Novog Sada, čim budu bile donete neke odluke ili preporuke, javnost će biti obaveštena.

Source021

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB