PočetnaOglasiInterni (prodaja)

Interni (prodaja)

Na prodaju posao u centru u pešačkoj zoni

Na prodaju lepo uredjen, razradjen, profitabilan posao u centru u pešačkoj zoni.

Prodaje se lokal u Novom Sadu – Bulevar Oslobođenja

Kafić se sastoji od zatvorenog dela (78m2) i dve terase (47m2 i 75m2), kompletno opremlen potrebnom opremom, klima uređajem, video nadzorom, setom prskalica za vodenu maglu.

Prodaje se posao – restoran Pastir

Prodaje se posao u kompletno razradjenom i opremljenom restoranu Pastir u Novom Sadu na lokaciji Jovana Popovića 27. Lokal posluje na istom mestu vise od 40 godina.

Prodajem posao u centru grada, lokal u radu 16. godina. 

Prodajem posao u centru grada, lokal u radu 16. godina. Prodajem posao, kompletno renoviran objekat bez ikakvih ulaganja. Lokal se nalazi u pasazu Zmaj Jovine 2. Lokal je poslovni objekat ugostiteljske delatnosti i nalazi se u zgradi poslovne namene. Takodje su sprovedene mere zastite od pozara po zakonu o zastiti od pozara iz 2015.

Prodajem posao

Prodajem posao Kompletno u moderno opremljen restoran u radu, na uglu Cara Dušana u Futoške ulice. U blizini pokrajinske bolnice, medicinskog fakulteta, Vega IT.... visoka frekventnost!

Izdavanje ugostiteljske opreme:

Izdavanje ugostiteljske opreme: BELE TIFFANY STOLICE PAGODA 5X5 BARSKI STOLOVI CRNA I BELA NAVLAKA. Stojan +381 69 2420420

Splav- ugostiteljski objekat

Splav čarda , dugacka 35 m , široka 6 m, na 2 etaže. Splav je nov, otvoren prošle godine u 7 mesecu, potpuno opremljen sa svim inventarom do najmanje sitnice i kao takav se i prodaje, znači udješ i radiš.

Prodaje se ugostiteljski posao – Stari grad, Novi Sad

Prodajem kompletan inventar za ,,Fast food". Osnovna delatnost: indexi, sendviči i palačinke.

Prodaje se ugostiteljski biznis na premium lokaciji u Novom Sadu

Prodaje se ugostiteljski biznis na premium lokaciji u Novom Sadu. Kompletno opremljen, restoran sa tradicijom, sa kompletnim menadzemntom i radnicima. Povrat investicije u brzom roku! Uspeh i profit zagarantovan! Za sve informacije pozvati 062/504-998

Prodaje se posao na keju

Lokal se nalazi na keju, sa direktnim pogledom na tvrđavu. Veličina je oko 70 kvadrata plus velika bašta koja može da se zastakli.

Ustupamo razrađen restoran u radu

Objekat je izuzetnog izgleda i funkcionalnosti i velikog kapaciteta kuhinje, moderno sređen i potpuno opremljen po HACCP standardu. 

Lokal sa opremom i inventarom je u zakupu na neodređeno sa korektnom mesečnom kirijom.  Pored svega navedenog, budućem vlasniku na raspolaganju su svi kontakti neophodni za poslovanje, a s kojima smo u prethodnih 6 godina sarađivali. Između ostalog nudimo i kompletnu obuku za preuzimanje i nastavak posla.

Ispravna vitrina za sladoled bez stakla za 20 kaseta

Ispravna vitrina za sladoled bez stakla za 20 kaseta.

Prodajemo posao bez direktne konkurencije

Pre dve godine otvorili smo lokal u kom se priprema zdrav doručak, slane i slatke ovsene kaše i žitarice. Prvi smo u tome i tokom ove dve godine smo usavršavali proces, proširivali meni, ali smo ostali pri ideji da to budu samo kaše. Imamo usku nišu, ali veoma dobro i veliko tržište i marže pa je prostor za zaradu dobar.

Komplet enterijer ili razrađen posao – Caffe pizzeria

Prodaje se razrađen posao Caffe pizzerie u Novom Sadu.

Baštenske garniture proizvodjača – Migo Vršac i Ratan Bambus

Nameštaj se prodaje iz razloga što je objekat u celosti renoviran i sav nameštaj je zamenjen

Pizza peć

Prodajem pizza peć u dobrom stanju. Sve radi, koristi se svakodnevno. Unutrašnja dimenzija 72cm. 12kw struja. U zamenu isključivo konvektomat. Cena: € 600.-

Tenda

Tenda 6x3,5m Platno celo, stara 3 godine. Ne curi nigde. Cena: € 400.-

Vitrina za kolace 160x90x140

Vitrina za kolače u odličnom stanju, potpuno ispravna i funkcionalna.

Peć, duvaljka 8 plehova (60×40)

Peć, duvaljka 8 plehova u odličnom stanju, potpuno ispravna i funkcionalna.

12 stolova i 30 stolica

12 stolova i 30 stolica odličnom stanju, potpuno ispravni i funkcionalni.

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB