ПОЗИВ ЗА УГОСТИТЕЉЕ

Будите део уметничке баштине Новог Сада! Уколико сте угоститељ и имате у свом поседу уметничко дело (слику, графику, скулптуру, уметничку фотогафију, дизајн ентеријера, mural…) и мислите да је оно значајно за уметничку баштину Новог Сада, попуните формулар за пријаву дела.

Naš tim stručnjaka iz strukovnih udruženja će razmotriti predlog i kontaktirati vas. Ukoliko se ustanovi da je delo deo umetničke baštine, dodaćemo vaš lokal na mapu i obezbediti kju-ar kodove za vaš ugostiteljski objekat, kako bi posetioci mogli da se informišu o projektu i uz vašu pomoć, potraže umetničko delo u vašem lokalu. 

Za sva pitanja, stojimo na raspolaganju da pomognemo. Nadamo se da će ova zbirka biti što potpunija i da ćemo zajedno da negujemo tradicionalnu saradnju ugostitelja i umetnika.

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB