SPECIJALISTICKI STAŽ U FRANCUSKOJ

Poštovane kolege,

kontaktirali su nas iz asocijacije „JA VOLIM FRANCUSKU“ i ponudili saradnju našim zainteresovanim članovima. 

Naime radi se o edukaciji kuvara u Francuskoj u trajanju od 10 dana.To je dodela takozvanih “ MIŠELINOVIH ZVEZDICA“ 

U nastavku vam prosleđujemo mail koji nam je upućen. Ukoliko ima zainteresovanih poterbno je da se javite udruženju kako bi vas povezali sa njima.

Prosledjujem Vam najvaznije info:

„Ja volim Francusku” ciji sam predsednik i osnivac  u poslednjih pet  godina radi na jačanju privredne, turističke, ekonomske i interkulturalne saradnje između Srbije, zemalja Balkana i Francuske.Uspesno realizovani projekti su imali  uticaja  na sveukupno poboljšanje odnosa dve zemlje (Srbije i Francuske), uključujući ne samo turistički, privredni i kulturni segment, već i ekonomske bilateralne odnose. U Srbiji i zemljama Zapadnog Balkana smo lideri  u navedenim oblastima poslovanja.  

„Savezna asocijacija regije ALzas“ Od decembra 2022 godine prvi put u istoriji Srbije imamo predstavnistvo jedne francuske regije-najbogatije frranuske regije ALzas sa administrativnim centrom STrazburgom u kome je sediste evropskog parlamenta  sto je od izuzetnog privredno-ekonomskig znaaja za nasu zemlju i region.Na osnovu odluke francuskih drzavnih institucija ja sam predsednica i tog predstavnistva-( nalazi se u Vrnjackoj banji )

https://www.vrnjackabanja.gov.rs/aktuelnosti/predsednik-opstine/otvorena-kancelarija-savezne-asocijacije-regije-alzas-u-vrnjackoj-banji

 Aktivnostima“Ja volim Francusku „i „Medjunarodne unije ALzasa“ potpisan ja  bilateralni sporazum- uspostavljanje  edukativne saradnje  izmedju hotelijerskih srednjih skola i  fakulteta za hotelijesrtvo i turizam iz Srbije sa  CEFPPA – evropski centar  iz Strazburga  za edukaciju i promociju stručnog usavršavanja u hotelskoj industriji –

https://www.cefppa.eu/

U okviru ovog sporazuma se Sefovima iz SRbije nudi mogucnost strucnog usavrsavanja u trajanju od 10 dana , u oktobru mesecu ove godine.

Propozicije:

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

Dan grada Novog Sada

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB