COVID 19 info servis za privrednike

Povodom aktuelne situacije izazvane virusom korona (COVID 19), Privredna komora Srbije (PKS) pokrenula je novi, specijalizovani info servis putem kojeg privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima u vezi sa poslovanje, u zemlji i inostranstvu, uticaju na pojedine sektore, kao i o najnovijim dešavanjima, zvaničnim preporukama i merama, piše eKapija.

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež pozvao je privrednike da se preko novog info servisa obrate komori i dobiju informacije i preporuke kako da zaštite svoj posao i prilagode uslovima poslovanja i aktuelnim merama.

  • Privrednici mogu da se informišu o aktuelnostima u vezi sa transportom, obezbeđenjem sirovina, snabdevanjem, izvozom i uvozom sa najpogođenijih tržišta, učešćem na sajmovima, preporukama poslovanja za trenutno najugroženije sektore privrede i dobiju savete kako da reorganizuju logistiku. Cilj nam je da pružimo podršku privrednicima i da zajedničkim rešenjima umanjimo posledice po poslovanje vaše kompanije i privrede Srbije u celini – poručio je Čadež, a navodi se u saopštenju. 

Dodaje se da su stručne službe PKS u stalnom kontaktu sa predstavnicima Vlade Srbije, resornih ministarstava, nadležnih institucija, kao i međunarodnih poslovnih asocijacija i organizacija, preko mreže privrednih komora, kako bi pomogli privrednicima da prevaziđu izazove i smanje negativni uticaj virusa korona na poslovne rezultate i bilateralne ekonomske relacije sa stranim partnerima. 

Privrednici mogu poslati pitanja mejlom na: covid19@pks.rs

Za dodatne informacije i prijave dostupan je i telefon: 0800 808 809

SourceeKapija

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB