Preminuo Dragan Stanojević Džambo, sekretar UGONS-a

1965-2020

Poštovane kolege, želimo da vas obavestimo da je juče preminuo Džambo.
Hvala mu za sve što je učinio za udruženje, za sve nas ugostitelje.
Džambo, neka ti je laka zemlja.

Dragan Stanojević Džambo
Dragan Stanojević Džambo 1965-2020

Večiti prijatelju,

Verovali smo da ide na bolje i da ćeš još dugo ostati sa nama.
Zaista smo verovali.

Ali našao si svoju zvezdu koja će ti dalje obasjavati put.

Nadamo se da te na tom putu više ništa ne može povrediti, razočarati, rastužiti.

Sećanja na sve ono što smo zajedno prošli i činili, ispunjavaće prazninu koja ostaje za tobom.

Uvek ćemo te se sećati sa ljubavlju i poštovanjem koje smo delili.
Srećan ti put divni čoveče, neka te andjeli čuvaju u večnom miru.12. novembra 2020. godine u 15 časova, prestalo je da kuca crce našeg dugogodišnjeg kolege, druga, prijatelja i dugogodišnjeg predsednika našeg Udruženja. Dragan Stanojević, naš dobri i dragi Džambo, je nesumnjivo dugo godina bio naš najistaknutiji član, koji je nemerljivo više, od bilo kog od nas, doprineo radu i uzdizanju našeg udruženja. Gotovo uvek je svaka borba za bolje uslove ugostitelja Novog Sada, išla na štetu njegovoj firmi i njemu lično. Džamba to nije moglo da zaustavi u daljoj borbi, bez obzira što je tim radnjama dolazio u nemilost svih mogućih zvaničnika. Rezultat sve te borbe je u krajnjem, kroz pritisak, na sve Mocartove jedinice, imao zatvaranje svih Mocartovih ekspozitura i proizvodnje. No i nakon zatvaranja svojih ugostiteljskih objekata, Džambo je nastavio da se sa još većom energijom, sada na poziciji sekretara, bori za dobrobit svih ugostitelja Novog Sada, a i Vojvodine i Srbije. Kao kolega, nesebično je pomagao svima nama za bilo šta da smo od njega zatražili. Nikada nije imao poslovnih tajni koje je čuvao samo za sebe. Sve je nesebično delio sa nama. Bio nam je uzor u svakom pogledu.

Odlaskom našeg dobrog, dragog i čestitog Džamba, našeg druga i prijatelja, stvara se ogromna praznina u našim dušama, a u srcima će nas večno grejati njegova iskrenost i dobrota.

Neka mu je večna slava!

Sahrana će biti sutra 14. novembra u 13h, na Almaškom groblju u Novom Sadu.

UGONS 1946 

SourceUGONS

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB