NSugostitelj Broj 3

SPECIJALIZOVANI MAGAZIN ZA TURIZAM, UGOSTITELJSTVO I KULTURU U NOVOM SADU

TREĆA JE UVEK SREĆA

Treći i ne samo treći, nego i praznični broj NSugostitelja je pred vama.

Dragan Stanojević
Dragan Stanojević

Šta njega odlikuje? Ništa posebno, nastavak priče o kafanama kroz istoriju, kao i novi tekstovi o edukaciji u ugostiteljstvu i gastronomiji, kao i nastavak priče o vinu.
Namerno nismo u ovom broju potencirali tekstove o praznicima, jer ćete tih tema imati u bilo kom drugom časopisu, a mi sebe ne smatramo za bilo koga.
Mi samo želimo da vam kroz temu broja iznesemo šta smo sve preživeli u ovoj godini i da vas pripremimo za ne baš lagodnu narednu godinu, kada su zakoni i ostali propisi u pitanju.
Ipak, želimo vam da ovaj decembar i januar, a koji su puni raznih praznika, proteknu u dobrom poslovnom raspoloženju i da nam lokali budu što puniji i da naravno i prihodna strana bude osetno bolja. Želimo da kroz vaš rad turisti, koji sve više dolaze u Novi Sad, odu kućama zadovoljni ali i željni ponovnog dolaska. Jer šta god da se organizuje i šta god da se u Novom Sadu dešava, završava se u novosadskim ugostiteljskim objektima. Takođe, poslednji utisak, gosti koji su bili u našem gradu, nose iz vaših objekata. Upravo zbog toga malo više snage, volje i energije uložite u ovom periodu i slika, nas i našeg grada, će sigurno biti prava. Ja imam poverenja u sve vas.
Srećnu Novu godinu i ostale praznike, želimo lično vama i vašim porodicama.
Vaš NSugostitelj,

Dragan Stanojević, glavni i odgovorni urednik

NSugostitelj-03.pdf

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB