NSugostitelj Broj 3

SPECIJALIZOVANI MAGAZIN ZA TURIZAM, UGOSTITELJSTVO I KULTURU U NOVOM SADU

TREĆA JE UVEK SREĆA

Treći i ne samo treći, nego i praznični broj NSugostitelja je pred vama.

Dragan Stanojević
Dragan Stanojević

Šta njega odlikuje? Ništa posebno, nastavak priče o kafanama kroz istoriju, kao i novi tekstovi o edukaciji u ugostiteljstvu i gastronomiji, kao i nastavak priče o vinu.
Namerno nismo u ovom broju potencirali tekstove o praznicima, jer ćete tih tema imati u bilo kom drugom časopisu, a mi sebe ne smatramo za bilo koga.
Mi samo želimo da vam kroz temu broja iznesemo šta smo sve preživeli u ovoj godini i da vas pripremimo za ne baš lagodnu narednu godinu, kada su zakoni i ostali propisi u pitanju.
Ipak, želimo vam da ovaj decembar i januar, a koji su puni raznih praznika, proteknu u dobrom poslovnom raspoloženju i da nam lokali budu što puniji i da naravno i prihodna strana bude osetno bolja. Želimo da kroz vaš rad turisti, koji sve više dolaze u Novi Sad, odu kućama zadovoljni ali i željni ponovnog dolaska. Jer šta god da se organizuje i šta god da se u Novom Sadu dešava, završava se u novosadskim ugostiteljskim objektima. Takođe, poslednji utisak, gosti koji su bili u našem gradu, nose iz vaših objekata. Upravo zbog toga malo više snage, volje i energije uložite u ovom periodu i slika, nas i našeg grada, će sigurno biti prava. Ja imam poverenja u sve vas.
Srećnu Novu godinu i ostale praznike, želimo lično vama i vašim porodicama.
Vaš NSugostitelj,

Dragan Stanojević, glavni i odgovorni urednik

NSugostitelj-03.pdf

Dan grada Novog Sada

Udruženje ugostitelja Novog Sada UGONS 1946 želi svim sugrađanima sretan Dan grada Novog Sada.

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB