NSugostitelj Broj 10

SPECIJALIZOVANI MAGAZIN ZA TURIZAM, UGOSTITELJSTVO I KULTURU U NOVOM SADU

NAŠA PRVA GODINA

Za godinu dana, koliko je prošlo od prvog broja, NSugostitelj je prevazišao sva očekivanja.

“Izbacivanjem” iz štampe broja 1, bili smo sigurni da radimo pravu stvar i da je NSugostitelj preko potreban časopis novosadskoj HORECA. Vreme je pokazalo da smo bili u pravu, a tu činjenicu potkrepljuju i vaši komentari, pozitivne kritike, ali i česte sugestije. Već dugo dobijamo pozitivne komentare na naš časopis i stvarno smo jako ponosni na njega. Kada smo nedavno čuli da nam osoblje u ugostiteljskim objektima traži primerak više i kada su pojedine kolege izjavile da su mnogo naučili iz tekstova koje su pročitali u časopisu, shvatili smo da smo pogodili sa sadržajem, ali i da smo odabrali prave teme.

Dragan Stanojević
Dragan Stanojević

Da ne budemo lažno skromni, moramo i da se pohvalimo da se, na jednom fakultetu za ugostiteljstvo, održalo i predavanje, a čija tema su bili tekstovi NSugostitelja. Sama činjenica da se akademska javnost bavi NSugostiteljem, nama imponuje, te potvrđuje ozbiljnost kojom pristupamo kreiranju svakog broja.
Naša obaveza je da u sledećoj godini održimo i poboljšamo sadržaj NSugostitelja i da vam plasiramo velik broj informacija koje ćete moći da koristite u vašem radu, ali i koje će vam poboljšati i olakšati poslovanje.
Srećne Božićne i Novogodišnje praznike želi vam ekipa NSugostitelja.

Vaš UGONS

NSugostitelj-10.pdf (147MB)

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB