NSugostitelj Broj 9

SPECIJALIZOVANI MAGAZIN ZA TURIZAM, UGOSTITELJSTVO I KULTURU U NOVOM SADU

PROĐE LETO

Posle vrelog leta u kome baš i nismo mogli da se pohvalimo mogućnostima da obavljamo poslove u kontinuitetu, jer su nam vremenski uslovi bili katastrofalni, dolazimo u novi period u kome se nadamo da ćemo moći malo i da radimo.

Dragan Stanojević
Dragan Stanojević

Nakon letnjeg perioda često se setimo reči jednog starijeg kolege, a koji kaže da poljoprivreda i ugostiteljstvo umnogome zavise od vremenskih uslova.
Završetkom godišnjih odmora nastavljamo sa pokušajima da u svim delatnostima vezanim za ugostitelje tražimo mogućnosti za smanjenje troškova. I ne samo troškova, već i poboljšanje uslova poslovanja, odnosno dobijanjem raznih povoljnosti u svemu što je potrebno za rad u ugostiteljstvu.
Tu umnogome očekujemo i vašu pomoć. Molimo vas da nas informišete koji su vam problemi, te da probamo zajednički da ih rešimo. Otvoreni smo za mnoga pitanja u vezi sa lokalnom samoupravom, teškoćama sa dobavljačima, poznavanjem propisa i slično. Nazovite nas, ali i počnite da koristite naš sajt ugostiteljstvons. rs – na sajtu imate veliki broj ponuda raznih firmi sa kojima je UGONS dogovorio razne popuste za članove, kao i informacije o izmenama i novodonetim propisima. Počnite da koristite mogućnosti oglašavanje preko sajta UGONS-a. Želimo vam da jesen bude mnogo lepša i berićetnija od prethodnog perioda.
Takođe, nemojte zaboraviti da zajedno možemo mnogo više da uradimo, jer složićete se da je više glava pametnije od jedne.

Dragan Stanojević, glavni i odgovorni urednik

NSugostitelj-09.pdf

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB