NSugostitelj Broj 9

SPECIJALIZOVANI MAGAZIN ZA TURIZAM, UGOSTITELJSTVO I KULTURU U NOVOM SADU

PROĐE LETO

Posle vrelog leta u kome baš i nismo mogli da se pohvalimo mogućnostima da obavljamo poslove u kontinuitetu, jer su nam vremenski uslovi bili katastrofalni, dolazimo u novi period u kome se nadamo da ćemo moći malo i da radimo.

Dragan Stanojević
Dragan Stanojević

Nakon letnjeg perioda često se setimo reči jednog starijeg kolege, a koji kaže da poljoprivreda i ugostiteljstvo umnogome zavise od vremenskih uslova.
Završetkom godišnjih odmora nastavljamo sa pokušajima da u svim delatnostima vezanim za ugostitelje tražimo mogućnosti za smanjenje troškova. I ne samo troškova, već i poboljšanje uslova poslovanja, odnosno dobijanjem raznih povoljnosti u svemu što je potrebno za rad u ugostiteljstvu.
Tu umnogome očekujemo i vašu pomoć. Molimo vas da nas informišete koji su vam problemi, te da probamo zajednički da ih rešimo. Otvoreni smo za mnoga pitanja u vezi sa lokalnom samoupravom, teškoćama sa dobavljačima, poznavanjem propisa i slično. Nazovite nas, ali i počnite da koristite naš sajt ugostiteljstvons. rs – na sajtu imate veliki broj ponuda raznih firmi sa kojima je UGONS dogovorio razne popuste za članove, kao i informacije o izmenama i novodonetim propisima. Počnite da koristite mogućnosti oglašavanje preko sajta UGONS-a. Želimo vam da jesen bude mnogo lepša i berićetnija od prethodnog perioda.
Takođe, nemojte zaboraviti da zajedno možemo mnogo više da uradimo, jer složićete se da je više glava pametnije od jedne.

Dragan Stanojević, glavni i odgovorni urednik

NSugostitelj-09.pdf

Dan grada Novog Sada

Udruženje ugostitelja Novog Sada UGONS 1946 želi svim sugrađanima sretan Dan grada Novog Sada.

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB