Istraživanje problema zatvaranja ugostiteljskih objekata

Pozivamo Vas da učestvujete u anketi koja je deo istraživanja trenutne situacije sa ugostiteljima u Srbiji, sa ciljem zaustavljanja zatvaranja ugostiteljskih objekata. Istraživanje sprovodi Asocijacija Ugostiteja iz Beograda.

Anketa je anonimnog karaktera, a dobijene informacija će se koristiti samo u svrhu ovog istraživanja i njegovg grafičkog prikaza. Molimo Vas da podaci koje napišete u anketi budu ispravni, kako bi ovo istraživanje bilo što kvalitetnije.

Molimo Vas da najkasnije do ponedeljka, 07.09. 2020. popunite anketu.

Asocijacija Ugostiteja iz Beograda ima za cilj da u što kraćem roku uspe da reši aktuelne probleme ugositelja širom Srbije.
Mi smo tim mladih i iskusnih ugostitelja iz Beograda kojima treba podrška vašeg udruženja, kako bi smo napravili što bolje rezultate u što kraćem roku.
Prvi izazov za nas i problem koji treba da rešimo jeste zatvaranje ugostiteljskih lokala od strane inspekcija. Hvala vam svima na podršci i nadamo se uspešnoj budućoj saradnji!

Anketu pronađite OVDE.

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB