Anketa o Pet-friendly uslugama

Pet Travel Advisor vas poziva da popunite anketu i učestvujete u istraživanju.
Anketu pronađite ovde.

Cilj ove ankete je istraživanje pet-friendly ugostiteljstva i pružanja usluga koje uključuju prijem kućnih ljubimaca, prvenstveno pasa.

Molimo Vas da popunite ovaj kratak upitnik i pomognete prikupljanje svih relevantnih informacije u toj oblasti koja nam mogu biti od koristi u daljoj implementaciji standarda.

Projekat sprovod organizacija Pet Travel Advisor, u saradnji sa Kinološkom Akademijom, Faktultetom za sport i turizam, Privrednom Komorom Vojvodine, Udruženjem ugostitelja Novog Sada kao i sa drugim privrednim subjektima i obrazovnim institucijama iz ovog domena.

Projekat je podržan od strane Ministarstva Inovacija i tehnološkog razvoja, Gradske Uprave za privredu grada Novog Sada i Pokrajinskog sekretarijata za privredu.

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB