NSugostitelj Broj 2

SPECIJALIZOVANI MAGAZIN ZA TURIZAM, UGOSTITELJSTVO I KULTURU U NOVOM SADU

STIŽE I DRUGI BROJ

Stiže i drugi broj, i to baš na vreme, odnosno kada smo i rekli da će biti. Plan nam je da NSugostitelj izlazi mesečno i, jedan od prioriteta će nam biti, da izlazimo „tačno u dan“.

Dragan Stanojević
Dragan Stanojević

Veliko nam je zadovoljstvo što u ovom broju ima- mo intervju sa prvim čovekom Grada, gradonačel- nikom Milošem Vučevićem. Smatramo intervju sa gradonačelnikom kao veliku čast i mišljenja smo da poverenje koje nam je ukazao Miloš Vu- čević podiže standarde NSugostitelja. Takođe, na osnovu vaših reakcija, smatramo da NSugostitelj dobija na značaju i polako zauzima svoje mesto u novosadskom okruženju.

Od ovog broja pojačavamo i ekipu saradnika, te dodajemo još zanimljivih tema i tekstova. Jedna od novina je i stranica koju će uređivati saradnici iz muzeja Vojvodine, sa veoma zanimljivim tek- stovima iz prošlosti. Istoriju Novog Sada smo pojačali sa istoričarem Zoranom Kneževim, koji će nas voditi kroz prošlost Novog Sada i njegovih kafana. U vinski deo časopisa aktivno se uključio čika Pera Samardžija, doajen našeg novinarstva i veliki poznavalac vinske scene. On će vas, kroz seriju afirmativno-edukativnih tekstova, a koji će biti prilagođeni svakom čitaocu, uputiti u čarobni svet vina.
Naš zadatak u daljem radu je da od svakog nared- nog broja uvrstimo neku novu temu i učinimo vam NSugostitelj što zanimljivijim, ali i da NSugostitelj postane nezaobilazno štivo u svakom novosad- skom ugostiteljskom objektu.
Čekamo vaše reakcije.

Dragan Stanojević, glavni i odgovorni urednik

NSugostitelj-02.pdf

Dan grada Novog Sada

Udruženje ugostitelja Novog Sada UGONS 1946 želi svim sugrađanima sretan Dan grada Novog Sada.

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB