NSugostitelj Broj 2

SPECIJALIZOVANI MAGAZIN ZA TURIZAM, UGOSTITELJSTVO I KULTURU U NOVOM SADU

STIŽE I DRUGI BROJ

Stiže i drugi broj, i to baš na vreme, odnosno kada smo i rekli da će biti. Plan nam je da NSugostitelj izlazi mesečno i, jedan od prioriteta će nam biti, da izlazimo „tačno u dan“.

Dragan Stanojević
Dragan Stanojević

Veliko nam je zadovoljstvo što u ovom broju ima- mo intervju sa prvim čovekom Grada, gradonačel- nikom Milošem Vučevićem. Smatramo intervju sa gradonačelnikom kao veliku čast i mišljenja smo da poverenje koje nam je ukazao Miloš Vu- čević podiže standarde NSugostitelja. Takođe, na osnovu vaših reakcija, smatramo da NSugostitelj dobija na značaju i polako zauzima svoje mesto u novosadskom okruženju.

Od ovog broja pojačavamo i ekipu saradnika, te dodajemo još zanimljivih tema i tekstova. Jedna od novina je i stranica koju će uređivati saradnici iz muzeja Vojvodine, sa veoma zanimljivim tek- stovima iz prošlosti. Istoriju Novog Sada smo pojačali sa istoričarem Zoranom Kneževim, koji će nas voditi kroz prošlost Novog Sada i njegovih kafana. U vinski deo časopisa aktivno se uključio čika Pera Samardžija, doajen našeg novinarstva i veliki poznavalac vinske scene. On će vas, kroz seriju afirmativno-edukativnih tekstova, a koji će biti prilagođeni svakom čitaocu, uputiti u čarobni svet vina.
Naš zadatak u daljem radu je da od svakog nared- nog broja uvrstimo neku novu temu i učinimo vam NSugostitelj što zanimljivijim, ali i da NSugostitelj postane nezaobilazno štivo u svakom novosad- skom ugostiteljskom objektu.
Čekamo vaše reakcije.

Dragan Stanojević, glavni i odgovorni urednik

NSugostitelj-02.pdf

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB