Unija Poslodavaca Srbije

Unija poslodavaca Srbije

Unija poslodavaca Srbije je dobrovoljna, nevladina i nestranačka organizacija koja zastupa interese poslodavaca u Republici Srbiji, štiteći istovremeno interese nacionalne privrede i održivog razvoja.

Kao stožer okupljanja poslodavaca, nastojimo da artikulišemo prirodnu potrebu za jedinstvom kojim se postižu snaga i povećavaju obim i značaj delovanja. Želimo da budemo organizacija koja će svojim autoritetom i brojnošću biti uvažavana i prepoznata kao nezamenljivi partner Vladi Republike Srbije i imati direktan i odlučujući uticaj na donošenje zakona i propisa koji su od suštinske važnosti za efikasno funkcionisanje slobodnog tržišta.

Unija poslodavaca Srbije, u svojstvu naše jedine reprezentativne organizacije privrednika, ulaže značajne napore na otklanjanju prepreka za poslovanje i pojednostavljenje administrativnih procedura u cilju dostizanja nivoa za nacionalnu ekonomiju podsticajnog okruženja i statusa evropskog poslodavca.

Vebsajt:  www.poslodavci.org.rs 

Adresa

Stevana Markovića 8,
11080 Zemun

Telefon

011/3160248

Email

info@poslodavci.org.rs

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB