Prodajemo posao bez direktne konkurencije

Postavljeno: 14.01.2021.

Prodajemo posao bez direktne konkurencije i jedan od retkih poslova u ugostiteljstvu koji Vam neće oduzeti ceo dan.

Pre dve godine otvorili smo lokal u kom se priprema zdrav doručak, slane i slatke ovsene kaše i žitarice. Prvi smo u tome i tokom ove dve godine smo usavršavali proces, proširivali meni, ali smo ostali pri ideji da to budu samo kaše. Imamo usku nišu, ali veoma dobro i veliko tržište i marže pa je prostor za zaradu dobar. 

Nalazimo se na jednoj od najboljih lokacija u Novom Sadu za ovakav vid poslovanja, u ulici Narodnog fronta 54, gde u krugu od 300 metara imamo nekoliko velikih IT firmi, NIS, baletsku i muzičku školu koja se uskoro otvara, a tu su i brojne manje firme i banke. Preko 2000 zaposlenih ljudi, školaraca, a i cirkulacija saobraćaja je velika. 

Troškovi su veoma niski, što samim tim i povećava prostor za zaradu. Pored prodaje u lokalu, radimo i distribucije u nekoliko zdravih hrana u gradu i ovo se može proširiti i na okolinu kao i veći broj prodavnica u gradu. Ukoliko bi se radilo na povećanju roka trajanja distribucija bi se mogla povećati i u lance supermarketa. 

Kroz ove dve godine smo radili i na razvijanju franšize, kao i zaštiti brenda, tako da ćemo ponuditi dve opcije za prodaju. 

Image Pixabay 

Prva opcija:

Preuzimanje našeg razrađenog i opremljenog lokala u Narodnog fronta kao franšiže, gde biste imali definisan ceo proces, recepturu, normative i dobili potreban inventar i opremu za rad, kao i ambalažu za početak. Na vama bi ostalo zapošljavanje radnika koje bismo mi obučili. U ovom slučaju biste imali pravo na korišćenje brenda na ovoj lokaciji dok traje ugovor (šaljem ugovor na uvid) i pored prodaje u lokalu možete raditi i distribuciju, ketering i snabdevanje firmi. U ovom slučaju cena bi bila 12.000€ fiksno + mesečno 200-300€ što bi išlo za vođenje društvenih mreža i eventualne izmene na dizajnu (izmena menija, flajera, dizajn za A tablu – oko svega se dogovaramo pre sklapanja posla). Pored standardne ponude koju imamo u lokalu, postoji mogućnost da proširite asortiman, kao i radnog vremena, pa možete pokriti i ručak o čemu ćemo se dogovarati sa svim zainteresovanim. 

Druga opcija: 

Preuzimanje celog posla, kako lokala u Narodnog fronta, tako i mogućnosti da prodajete franšize dalje, radite distribuciju po zdravim hranama, kafićima i teretanama i otvarate još lokala po gradu, ali i u drugim gradovima. Predali bismo vam sva prava da koristite žig i brend koji je zaštićen na teritoriji Srbije (mi ne bismo više imali prava na to), knjigu franšize u kojoj smo definisali ceo proces pripreme, normative, procedure, grafičke standarde (celokupan dizajn logoa, kecelja, menija, automobila, flajera, vizit kartica…), biznis plan i marketinške aktivnosti, kao i ugovor o franšizi. Franšizu možete raditi u Srbiji, ali i u inostranstvu, jer prostora za to ima u celom svetu. Imali smo dvoje zainteresovanih iz beograda koji su privremeno stopirali sve zbog korone (svakako bismo vam mogli dati njihove kontakte) i jedan par iz Luksemburga. Potražnje svakako ima, a ponuda je na tom polju i dalje mala svuda u svetu. Oko cene za ovo bismo se dogovorili.

Kontakt:
Goran Tel.: 060 3915127

Dan grada Novog Sada

Udruženje ugostitelja Novog Sada UGONS 1946 želi svim sugrađanima sretan Dan grada Novog Sada.

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB