Prodajemo posao bez direktne konkurencije

Postavljeno: 14.01.2021.

Prodajemo posao bez direktne konkurencije i jedan od retkih poslova u ugostiteljstvu koji Vam neće oduzeti ceo dan.

Pre dve godine otvorili smo lokal u kom se priprema zdrav doručak, slane i slatke ovsene kaše i žitarice. Prvi smo u tome i tokom ove dve godine smo usavršavali proces, proširivali meni, ali smo ostali pri ideji da to budu samo kaše. Imamo usku nišu, ali veoma dobro i veliko tržište i marže pa je prostor za zaradu dobar. 

Nalazimo se na jednoj od najboljih lokacija u Novom Sadu za ovakav vid poslovanja, u ulici Narodnog fronta 54, gde u krugu od 300 metara imamo nekoliko velikih IT firmi, NIS, baletsku i muzičku školu koja se uskoro otvara, a tu su i brojne manje firme i banke. Preko 2000 zaposlenih ljudi, školaraca, a i cirkulacija saobraćaja je velika. 

Troškovi su veoma niski, što samim tim i povećava prostor za zaradu. Pored prodaje u lokalu, radimo i distribucije u nekoliko zdravih hrana u gradu i ovo se može proširiti i na okolinu kao i veći broj prodavnica u gradu. Ukoliko bi se radilo na povećanju roka trajanja distribucija bi se mogla povećati i u lance supermarketa. 

Kroz ove dve godine smo radili i na razvijanju franšize, kao i zaštiti brenda, tako da ćemo ponuditi dve opcije za prodaju. 

Image Pixabay 

Prva opcija:

Preuzimanje našeg razrađenog i opremljenog lokala u Narodnog fronta kao franšiže, gde biste imali definisan ceo proces, recepturu, normative i dobili potreban inventar i opremu za rad, kao i ambalažu za početak. Na vama bi ostalo zapošljavanje radnika koje bismo mi obučili. U ovom slučaju biste imali pravo na korišćenje brenda na ovoj lokaciji dok traje ugovor (šaljem ugovor na uvid) i pored prodaje u lokalu možete raditi i distribuciju, ketering i snabdevanje firmi. U ovom slučaju cena bi bila 12.000€ fiksno + mesečno 200-300€ što bi išlo za vođenje društvenih mreža i eventualne izmene na dizajnu (izmena menija, flajera, dizajn za A tablu – oko svega se dogovaramo pre sklapanja posla). Pored standardne ponude koju imamo u lokalu, postoji mogućnost da proširite asortiman, kao i radnog vremena, pa možete pokriti i ručak o čemu ćemo se dogovarati sa svim zainteresovanim. 

Druga opcija: 

Preuzimanje celog posla, kako lokala u Narodnog fronta, tako i mogućnosti da prodajete franšize dalje, radite distribuciju po zdravim hranama, kafićima i teretanama i otvarate još lokala po gradu, ali i u drugim gradovima. Predali bismo vam sva prava da koristite žig i brend koji je zaštićen na teritoriji Srbije (mi ne bismo više imali prava na to), knjigu franšize u kojoj smo definisali ceo proces pripreme, normative, procedure, grafičke standarde (celokupan dizajn logoa, kecelja, menija, automobila, flajera, vizit kartica…), biznis plan i marketinške aktivnosti, kao i ugovor o franšizi. Franšizu možete raditi u Srbiji, ali i u inostranstvu, jer prostora za to ima u celom svetu. Imali smo dvoje zainteresovanih iz beograda koji su privremeno stopirali sve zbog korone (svakako bismo vam mogli dati njihove kontakte) i jedan par iz Luksemburga. Potražnje svakako ima, a ponuda je na tom polju i dalje mala svuda u svetu. Oko cene za ovo bismo se dogovorili.

Kontakt:
Goran Tel.: 060 3915127

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB