NSugostitelj Broj 4

SPECIJALIZOVANI MAGAZIN ZA TURIZAM, UGOSTITELJSTVO I KULTURU U NOVOM SADU

GODINA DRUGA

Sva pravila u izdavanju štampanih izdanja kažu da je bitno preživeti prvu godinu, a u okviru koje se preleže sve dečije bolesti.

Dragan Stanojević
Dragan Stanojević

Kažu takođe, da ko preživi prvu godinu i uđe u drugu godinu kontinuiranog izdavanja časopisa, da je stvorio sve preduslove za zdravu tržišnu utakmicu.
Evo mi smo ušli u drugu godinu i shodno tome postajemo respektabilno glasilo u okvirima novosadske HORECA, bar tako kažu pravila, a šta kaže praksa?
Minuli rad NSugostitelja kaže da je pred vama četvrti broj, te da smo sva dosadašnja izdanja uradili, odštampali i distribuirali na adrese novosadskih ugostiteljskih objekata tačno na vreme. To što ni u jednom segmentu posla nismo kasnili ni jedan dan, dovoljno govori o nama i našem shvatanju posla kog smo se prihvatili.
NSugostitelj je zamišljen kao mesečnik koji će se baviti novosadskom HORECA, te ukazivati na mnoge probleme sa kojim se novosadska HORCA suočava, te pokušavati svojim savetima da pomogne. Takođe, naša misija je da pokušamo da posredujemo između vlasnika ugostiteljskih objekata u Novom Sadu i nadležnih struktura u Gradu, kako bi se prevazišli pojedini problemi, ali i kako bi pojedini propisi bili regulisani na zadovoljstvo gradskih vlasti i vlasnika ugostiteljskih objekata.
Pored edukativnog dela, naša zamisao je bila da postanemo i interesantno gradsko štivo, a koje bi svakog meseca gostima ugostiteljskih objekata u Novom Sadu služilo kao svojevrsni turističko – kulturno – informativni vodič.
Mi smatramo da smo uspeli mnogo toga da postavimo u toku prve godine, a da u drugu godinu ulazimo sa mnogo iskustva, ali i želje da budemo još bolji i čitaniji.

Dragan Stanojević, glavni i odgovorni urednik

NSugostitelj-04.pdf

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB