NSugostitelj Broj 1

SPECIJALIZOVANI MAGAZIN ZA TURIZAM, UGOSTITELJSTVO I KULTURU U NOVOM SADU

KONAČNO NOVOSADSKI HORECA ČASOPIS

Da, naslov “gađa” direktno u centar!
Iako zvuči pomalo neverovatno, pred vama je prvi broj časopisa koji se bavi novosadskim ugostiteljstvom, turizmom i kulturom, a koji se besplatno distribuira po novosadskoj HORECA. Zašto već u prvoj rečenici kažem neverovatno? Pa zato što je neverovatno da Novi Sad nije do sada imao časopis koji se bavio ovim temama, na novosadski način.

Dragan Stanojević
Dragan Stanojević

NSugostitelj izdaje UGONS 1946 – Udruženje ugostitelja Novog Sada i ideja prilikom pokretanja časopisa bila je da na jednom mestu okupimo novosadsku HORECA, ali i turističku ponudu No- vog Sada, te novosadsku kulturu i kulturnu scenu. NSugostitelj treba da Vam pruži užitak dok ga prelistavate. Cilj NSugostitelja je da na jednom mestu pronađete skrivene i neskrivene podatke iz istorije Novog Sada, informacije o kulturnim dešavanjima u našem gradu, kao i edukativni sadržaj.

Takođe, spremili smo preko potrebne informacije za ugostitelje, ali i teme o problemima koji tište ugostitelje, te tekstove edukativnog karaktera koji bi trebali svojim savetima da poboljšaju ugo- stiteljske usluge, odnosno da spojimo teoriju i praksu u ugostiteljstvu, a u čemu će nam pomoći prosvetne institucije.

Pored tema koje su direktno vezane za turizam, ugostiteljstvo i kulturu u Novom Sadu, NSugo- stitelj će se baviti vinom, posebno onim koje se najviše pije u Novom Sadu, zatim pivom, kao novim trendom, neizbežnom kafom i načinima konzumiranja kafe, pripremom hrane, ali i mnogim drugim temama.

Ideja nam je da NSugostitelj bude mesečnik, luk- suznog karaktera, koji će se sa nestrpljenjem čekati u svakom novosadskom ugostiteljskom objektu, jer će u svakom broju biti pokretana neka aktuelna novosadska tema.

Dragan Stanojević, glavni i odgovorni urednik

NSugostitelj-01.pdf

Ove godine je 50 godina od kako je pica došla u...

Milorad Stošljević, poznat kao Mile Pica je serijski preduzetnik i ugostitelj iz Novog Sada. Pre 50 godina je doneo picu, koju je video u Trstu, u Novi Sad i u ovaj deo tadašnje Jugoslavije.

Dan grada Novog Sada

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB