Indeksova tribina

Indeksova tribina

Adresa

Jiričekova bb,
Novi sad

Telefon

021/3820691

Email

indexova.tribina@gmail.com


Novi Sad je prepoznatljiv po mnogim restoranima, festivalima i razlicitim dogadjajima. Ali, u srcu naseg grada Novog Sada a uz prelepu reku Dunav, na keju, nalazi se Indeksova tribina koja je namenski renovirana, poseduje apsolutno sve! 

Sta to znaci? Ko ima decicu a zeli da se zabavi ali bez stresa moze nas posetiti i druziti se sa nama. Ono sto je jedinstveno u nasoj ponudi je da je igraonica BESPLATNA!

Mi smo najbolji TIM , koji je zaduzen za organizaciju svih vrsta zabava razlicitog karaktera. Od decijih rodjenja, rodjusa, krstenja, proslave punoletstva do proslave manjih vencanja punih iznenadjenja….

U sklopu lokala imamo 3 velike bašte sa ukupno 300 sedećih mesta. Posedujemo svoju kuhinju u kojoj spremamo razne ukusne obroke, u zavisnosti od toga da li ste došli na dnevno porodično druženje i ručak ili želite jelovnik prilagođen za Vaše proslave.

Mi smo tu da ponudimo najbolje, jer NAJBOLJI JESMO!!!! Dodjite i uverite se 🙂

Ove godine je 50 godina od kako je pica došla u...

Milorad Stošljević, poznat kao Mile Pica je serijski preduzetnik i ugostitelj iz Novog Sada. Pre 50 godina je doneo picu, koju je video u Trstu, u Novi Sad i u ovaj deo tadašnje Jugoslavije.

Dan grada Novog Sada

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB