Indeksova tribina

Indeksova tribina

Adresa

Jiričekova bb,
Novi sad

Telefon

021/3820691

Email

indexova.tribina@gmail.com


Novi Sad je prepoznatljiv po mnogim restoranima, festivalima i razlicitim dogadjajima. Ali, u srcu naseg grada Novog Sada a uz prelepu reku Dunav, na keju, nalazi se Indeksova tribina koja je namenski renovirana, poseduje apsolutno sve! 

Sta to znaci? Ko ima decicu a zeli da se zabavi ali bez stresa moze nas posetiti i druziti se sa nama. Ono sto je jedinstveno u nasoj ponudi je da je igraonica BESPLATNA!

Mi smo najbolji TIM , koji je zaduzen za organizaciju svih vrsta zabava razlicitog karaktera. Od decijih rodjenja, rodjusa, krstenja, proslave punoletstva do proslave manjih vencanja punih iznenadjenja….

U sklopu lokala imamo 3 velike bašte sa ukupno 300 sedećih mesta. Posedujemo svoju kuhinju u kojoj spremamo razne ukusne obroke, u zavisnosti od toga da li ste došli na dnevno porodično druženje i ručak ili želite jelovnik prilagođen za Vaše proslave.

Mi smo tu da ponudimo najbolje, jer NAJBOLJI JESMO!!!! Dodjite i uverite se 🙂

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB