Zabavni park STARLI

Starli

Adresa

Bulevar Vojvode Stepe 56
Novi Sad

Telefon

063/7705539

Email

starlizp@gmail.com


Obaveštavamo vas da uz poštovanje svih propisanih mera za bezbedan i zdrav rad, Zabavni park Starli ponovo RADI!

Imamo mnogo lepih novina, diivnih iznenađenja u najavi i nestrpljivo vas očekujemo da zajednički uživamo u igri.

Radno vreme

Radni dani: 14 – 21.30h
Vikendi: 10 – 21.30 h

Zabavni park Starli je najveći i najsavremeniji prostor u Novom Sadu namenjen aktivnoj zabavi dece uzrasta od 1 do 10 godina koji ima prostor za igru (igraonica), salu za proslavu rođendana (rođendaonica) i održavanje kreativnih radionica, kao i sportske terene i kafić za roditelje.

Sve atrakcije i igračke u Zabavnom parku Starli su namenjene za aktivno i zdravo odrastanje dece. Prema pravilima metode kretanja Marije Montesori, deca koja koriste igračke u Starliju moraju samostalno da se upoznaju sa okolinom u kojoj borave, da balansiraju u osećaju slobode i sigurnosti, procenjuju svoju spretnost i time podstiču razvoj fizičkih i motoričkih sposobnosti koje su nužne za pravilan dalji razvoj.

U cilju podrške porodici i u ispunjavanju slobodnog vremena dece na kvalitetan i edukativan način, od septembra 2018. godine, Starli otvara svoja vrata roditeljima i deci koja pohađaju škole u Novom Sadu novim programom – produženi boravak Starli za decu od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, Osim što kroz sportske i rekreativne aktivnosti deca u Starliju razvijaju svoje veštine i slobodu kretanja, za klince su organizovani i besplatni kreativno-obrazovni programi gde se učenje pretvara u igru (ekološke, jezičke, muzejske i sportske radionice).

Na površini od 2.500 m2, igraonicu Starli čine: trospratni lavirint sa velikim toboganom, atraktivne gumene igračke na naduvavanje, tobogani, veštačke stene za penjanje, vazdušni topovi sa lopticama, klizne ljuljaške, bazeni sa lopticama, stolovi za mali fudbal i stolovi za stoni hokej, kreativni kutak – za crtanje, čitanje i društvene igre, parterni (odvojen) deo za decu do 3 godine sa mekanom površinom i plišanim igračkama.

U Zabavnom parku Starli možete prirediti rođendansku proslavu za klince, proslaviti krštenje, polazak ili završetak škole, kao i organizovati tematske priredbe. Takođe, organizuju pozorišne predstave, maskenbale, doček Deda Mraza i novogodišnja druženja. Više o Zabavnom parku Starli i besplatnim programima možete saznati na www.starli.rs


Galerija

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB