Zabavni park STARLI

Starli

Adresa

Bulevar Vojvode Stepe 56
Novi Sad

Telefon

063/7705539

Email

starlizp@gmail.com


Obaveštavamo vas da uz poštovanje svih propisanih mera za bezbedan i zdrav rad, Zabavni park Starli ponovo RADI!

Imamo mnogo lepih novina, diivnih iznenađenja u najavi i nestrpljivo vas očekujemo da zajednički uživamo u igri.

Radno vreme

Radni dani: 14 – 21.30h
Vikendi: 10 – 21.30 h

Zabavni park Starli je najveći i najsavremeniji prostor u Novom Sadu namenjen aktivnoj zabavi dece uzrasta od 1 do 10 godina koji ima prostor za igru (igraonica), salu za proslavu rođendana (rođendaonica) i održavanje kreativnih radionica, kao i sportske terene i kafić za roditelje.

Sve atrakcije i igračke u Zabavnom parku Starli su namenjene za aktivno i zdravo odrastanje dece. Prema pravilima metode kretanja Marije Montesori, deca koja koriste igračke u Starliju moraju samostalno da se upoznaju sa okolinom u kojoj borave, da balansiraju u osećaju slobode i sigurnosti, procenjuju svoju spretnost i time podstiču razvoj fizičkih i motoričkih sposobnosti koje su nužne za pravilan dalji razvoj.

U cilju podrške porodici i u ispunjavanju slobodnog vremena dece na kvalitetan i edukativan način, od septembra 2018. godine, Starli otvara svoja vrata roditeljima i deci koja pohađaju škole u Novom Sadu novim programom – produženi boravak Starli za decu od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, Osim što kroz sportske i rekreativne aktivnosti deca u Starliju razvijaju svoje veštine i slobodu kretanja, za klince su organizovani i besplatni kreativno-obrazovni programi gde se učenje pretvara u igru (ekološke, jezičke, muzejske i sportske radionice).

Na površini od 2.500 m2, igraonicu Starli čine: trospratni lavirint sa velikim toboganom, atraktivne gumene igračke na naduvavanje, tobogani, veštačke stene za penjanje, vazdušni topovi sa lopticama, klizne ljuljaške, bazeni sa lopticama, stolovi za mali fudbal i stolovi za stoni hokej, kreativni kutak – za crtanje, čitanje i društvene igre, parterni (odvojen) deo za decu do 3 godine sa mekanom površinom i plišanim igračkama.

U Zabavnom parku Starli možete prirediti rođendansku proslavu za klince, proslaviti krštenje, polazak ili završetak škole, kao i organizovati tematske priredbe. Takođe, organizuju pozorišne predstave, maskenbale, doček Deda Mraza i novogodišnja druženja. Više o Zabavnom parku Starli i besplatnim programima možete saznati na www.starli.rs


Galerija

Dan grada Novog Sada

Udruženje ugostitelja Novog Sada UGONS 1946 želi svim sugrađanima sretan Dan grada Novog Sada.

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB