Biber ćevabdžinica

Biber ćevabdžinica

Adresa

Maksima gorkog 1a,
Novi Sad

Telefon

069/655310

Email

cevapcinicabiber@gmail.com


Vec šest godina za najbolje ukuse kvalitetnog roštilja u Novom Sadu adresa je dobro poznata jer se u Maksima Gorkog 1. nalazi Ćevabdzinica Biber. Najkvalitetnije meso spremljeno po recepturama starih majstora oduševljava svojim ukusima i svežinom. Ako želite da se prepustite i uživate svim čulima preporučuje se da probate od svega po malo, od širokog izbora klasičnih vesalica, raznjica, pilecih specijaliteta do sad već kultnih pljeskavica i ćevapa od 100% junećeg mesa uz koje je svaki povod poseban. Ako pitate bilo koga od gostiju upravo je taj specijalni recept Biberovog 100% junećeg ćevapa učinio ovo mesto jednako omiljenim predlogom za svaki dan i svaku priliku.

Za uživanje u Biber đakonijama ne morate doći u goste jer možete jednim pozivom da naručite sve iz bogate ponude i da svaki povod pretvorite u gozbu po kojoj ce vas pamtiti.

Svaki dan od ujutru do uveče roštilj u nasoj ćevabdžinici je raspaljen i spreman da vam priredi nezaboravno gastronomsko iskustvo predstavlajući novi orijentir u novosadskoj priči dobrog ukusa.


Galerija

Dan grada Novog Sada

Udruženje ugostitelja Novog Sada UGONS 1946 želi svim sugrađanima sretan Dan grada Novog Sada.

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB