Biber ćevabdžinica

Biber ćevabdžinica

Adresa

Maksima gorkog 1a,
Novi Sad

Telefon

069/655310

Email

cevapcinicabiber@gmail.com


Vec šest godina za najbolje ukuse kvalitetnog roštilja u Novom Sadu adresa je dobro poznata jer se u Maksima Gorkog 1. nalazi Ćevabdzinica Biber. Najkvalitetnije meso spremljeno po recepturama starih majstora oduševljava svojim ukusima i svežinom. Ako želite da se prepustite i uživate svim čulima preporučuje se da probate od svega po malo, od širokog izbora klasičnih vesalica, raznjica, pilecih specijaliteta do sad već kultnih pljeskavica i ćevapa od 100% junećeg mesa uz koje je svaki povod poseban. Ako pitate bilo koga od gostiju upravo je taj specijalni recept Biberovog 100% junećeg ćevapa učinio ovo mesto jednako omiljenim predlogom za svaki dan i svaku priliku.

Za uživanje u Biber đakonijama ne morate doći u goste jer možete jednim pozivom da naručite sve iz bogate ponude i da svaki povod pretvorite u gozbu po kojoj ce vas pamtiti.

Svaki dan od ujutru do uveče roštilj u nasoj ćevabdžinici je raspaljen i spreman da vam priredi nezaboravno gastronomsko iskustvo predstavlajući novi orijentir u novosadskoj priči dobrog ukusa.


Galerija

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB