MON AMI

MON AMI

Adresa

Ribarsko ostrvo bb, Novi Sad

Telefon

0668155070

Email

office@mon-ami.rs


Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je 14.Jula na obali Dunava u Novom Sadu otvoren plovni restoran i klub Mon Ami sa internacionalnom kuhinjom.

Nalazimo se na Ribarskom ostrvu, skriven na obali Dunava, na svega 1 km od urbanog dela grada, gde ćete pronaći sve što vam je potrebno. Jedan od lepših plovnih obejkata u regionu, spoj mašte i arhitekture krasi obale Dunava. Ovde se ambijent, hrana i usluga kombinuju da bi pružili zaista nezaboravno i harmonično iskustvo. Posetite nas i probajte jedinstvene internacionalne specijalitete našeg šefa kuhinje Darka Trkulje, koji sa dugogodišnjim iskustvom hranu pretvara u maštovita i originalna jela.

Degustirajte preko 100 etiketa najkvalitetnijih stranih kao i domaćih vina, probajte najraznovrsnije domaće rakije i veliki asortiman koktela. Otvoreni smo svakog radnog dana od 09h – 23h,a vikendom 09h – 03h, posetite nas i osetite ukus internacionalnih jela na obali Dunava!

Vaš Mon Ami Marine Club and Restaurant!Ove godine je 50 godina od kako je pica došla u...

Milorad Stošljević, poznat kao Mile Pica je serijski preduzetnik i ugostitelj iz Novog Sada. Pre 50 godina je doneo picu, koju je video u Trstu, u Novi Sad i u ovaj deo tadašnje Jugoslavije.

Dan grada Novog Sada

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB