MON AMI

MON AMI

Adresa

Ribarsko ostrvo bb, Novi Sad

Telefon

0668155070

Email

office@mon-ami.rs


Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je 14.Jula na obali Dunava u Novom Sadu otvoren plovni restoran i klub Mon Ami sa internacionalnom kuhinjom.

Nalazimo se na Ribarskom ostrvu, skriven na obali Dunava, na svega 1 km od urbanog dela grada, gde ćete pronaći sve što vam je potrebno. Jedan od lepših plovnih obejkata u regionu, spoj mašte i arhitekture krasi obale Dunava. Ovde se ambijent, hrana i usluga kombinuju da bi pružili zaista nezaboravno i harmonično iskustvo. Posetite nas i probajte jedinstvene internacionalne specijalitete našeg šefa kuhinje Darka Trkulje, koji sa dugogodišnjim iskustvom hranu pretvara u maštovita i originalna jela.

Degustirajte preko 100 etiketa najkvalitetnijih stranih kao i domaćih vina, probajte najraznovrsnije domaće rakije i veliki asortiman koktela. Otvoreni smo svakog radnog dana od 09h – 23h,a vikendom 09h – 03h, posetite nas i osetite ukus internacionalnih jela na obali Dunava!

Vaš Mon Ami Marine Club and Restaurant!Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB