MON AMI

MON AMI

Adresa

Ribarsko ostrvo bb, Novi Sad

Telefon

0668155070

Email

office@mon-ami.rs


Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je 14.Jula na obali Dunava u Novom Sadu otvoren plovni restoran i klub Mon Ami sa internacionalnom kuhinjom.

Nalazimo se na Ribarskom ostrvu, skriven na obali Dunava, na svega 1 km od urbanog dela grada, gde ćete pronaći sve što vam je potrebno. Jedan od lepših plovnih obejkata u regionu, spoj mašte i arhitekture krasi obale Dunava. Ovde se ambijent, hrana i usluga kombinuju da bi pružili zaista nezaboravno i harmonično iskustvo. Posetite nas i probajte jedinstvene internacionalne specijalitete našeg šefa kuhinje Darka Trkulje, koji sa dugogodišnjim iskustvom hranu pretvara u maštovita i originalna jela.

Degustirajte preko 100 etiketa najkvalitetnijih stranih kao i domaćih vina, probajte najraznovrsnije domaće rakije i veliki asortiman koktela. Otvoreni smo svakog radnog dana od 09h – 23h,a vikendom 09h – 03h, posetite nas i osetite ukus internacionalnih jela na obali Dunava!

Vaš Mon Ami Marine Club and Restaurant!Izložba arhivskog materijala o Udruženju ugostitelja

Pregledom postojeće dokumentacije shvatili smo da postoji značajan prostor za dodatno istraživanje interesantne istorije ugostiteljskog udruživanja i otkrivanje priča koje oblikuju razvoj grada Novog Sada.

Pozivamo Vas na izložbu

Latte art takmičenje

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB