U januaru u Domu kulture – Mile Kekin, Letu štuke, Dža ili bu

Januar 2020.

U novosadskom Domu kulture će u januaru biti nekoliko odličnih svirki, a najzvučnije ime svakako je frontmen čuvenog „Hladnog piva“ Mile Kekin.

Ipak, pre njegovog nastupa publiku očekuje još mnoštvo zanimljivih događaja u ovom koncertnom prostoru.

Ove sedmice nastupaju „Dža ili Bu“, „Plavi ptičić“ i DJ Dachony.

Legendarni „Dža ili bu“ je jedan od onih bendova koji uvek dižu glas protiv sistema i drsko izražavaju stav svoje generacije. I tako već preko 30 godina. Novi album najavili su singlom „Ja se smejem“, a u okviru svoje turneje po Srbiji, promovisaće ga i u Domu kulture 9. januara. Ulaznice su u prodaji putem Gigstixa po ceni od 500 dinara.

Novosadski Bluebirdsi, poznatiji kao „Plavi Ptičić“ sviraju dan kasnije, u petak 10. januara. Karta se kupuje na ulazu po ceni od 300 dinara, na veče koncerta.

Subota je standardno rezervisana za disko žurku, a ovog puta za pultom će biti DJ Dachony & Me High Low. Ulaz je slobodan.

Za doček Srpske Nove godine 13. januara u Domu kulture će svirati „Letu štuke

Ova bosansko-hercegovačka grupa je 2005. izdala svoj prvi album i od tad izaziva veliko zanimanje u čitavom regionu u kojem važe za vodeći alter-pop sastav. Karte se prodaju po ceni od 1.000 dinara.

Sjajne koncerte u ovom mesecu zaokružiće nastup Mileta Kekina 30. januara. On će promovisati svoj novi samostalni album „Kuća bez krova“, na kojem je snimio deset vrhunski odsviranih autorskih i delom autobiografskih pesama, koje se žanrovski razlikuju od materijala koji inače izvodi na koncertima svog matičnog benda „Hladno pivo“. Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.000 dinara, a dostupne su na Gigstix prodajnim mestima, kao i online.

Više informacija o ovim i drugim događajima potražite na fejsbuk profilu Doma kulture.
Klub je smešten u Ulici Ignjata Pavlasa, kraj Pozorišta mladih.

Izvor: 021

NSugostitelj Broj 10

NSugostitelj Broj 10

Instagram

1,777FanovaLajkuj

Prijava događaja

Novo na UGONS vebsajtu!
Brzo i jednostavno do promocije na vebsajtu i društvenim mrežama.
Prijavite događaj direkto putem formulara.