Šećer & soul

Šećer & soul

Adresa

SPENS,
Novi Sad

Telefon

069/4477212

Email

secerandsoul@gmail.com


Šećer & Soul je otvoren 2014. sa namerom da postane mesto sa posebnim šarmom i filozofijom uživanja, na koje se gosti uvek rado vraćaju. Nalazi se na Spensu, Sutjeska br. 2, što je nakon centra, jedna od najposećenijih lokacija u gradu.
 
Restoranski deo Šećera inspirisan je retro motivima obojenim modernim stilom. Pažljivo odabrani detalji su poseban pečat koji ga čini neobičnim, a prirodni, neutralni tonovi i umereno osvetljenje, daju toplinu ovom intimnom prostoru.

Ovaj enterijer noću postaje centar dobre zabave i vibracija, i to je ono po čemu nas znaju. Kvalitetan muzički program je neizostavni deo kako radnim danima, tako i vikendom. Nastupima popularnih i odličnih bendova, kao i lokalnih muzičkih sastava, osvojili smo  goste sa najinstančanijim muzičkim ukusima i pružili podršku domaćoj sceni.
Na ovaj način Šećer & Soul je postala nezaobilazna destinacija svim ljubiteljima dobre zabave.
Drugi deo Šećera je zatvorena bašta, sa fokusom na prirodno svetlo  i razigranim bojama koje unose vedrinu i čine ovaj prostor idealnim izborom za jutarnju kafu, doručak i popodnevne priče ….Međutim, najveće doze šecera  ima u otvorenoj bašti. Dinamičnije boje i zelenilo, šarene sijalice i udoban nameštaj, leti su omiljen izbor gotovo svim našim gostima.

Pored enterijera i dobre muzike, odlikuje nas vrhunska kafa, kulinarski specijaliteti, kokteli i bogata ponuda vina. Ukupan kapacitet je 220 osoba što nas čini pogodnim i za razne vrste proslava, rođendana, godišnjica itd. “Najslađe” mesto u gradu ima prepoznatljiv identitet, enterijer, ponudu, uslugu  i noćni provod i zato ga obavezno posetite ako dolazite u Novi Sad.
Dobro došli!


Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB