Šećer & soul

Šećer & soul

Adresa

SPENS,
Novi Sad

Telefon

069/4477212

Email

secerandsoul@gmail.com


Šećer & Soul je otvoren 2014. sa namerom da postane mesto sa posebnim šarmom i filozofijom uživanja, na koje se gosti uvek rado vraćaju. Nalazi se na Spensu, Sutjeska br. 2, što je nakon centra, jedna od najposećenijih lokacija u gradu.
 
Restoranski deo Šećera inspirisan je retro motivima obojenim modernim stilom. Pažljivo odabrani detalji su poseban pečat koji ga čini neobičnim, a prirodni, neutralni tonovi i umereno osvetljenje, daju toplinu ovom intimnom prostoru.

Ovaj enterijer noću postaje centar dobre zabave i vibracija, i to je ono po čemu nas znaju. Kvalitetan muzički program je neizostavni deo kako radnim danima, tako i vikendom. Nastupima popularnih i odličnih bendova, kao i lokalnih muzičkih sastava, osvojili smo  goste sa najinstančanijim muzičkim ukusima i pružili podršku domaćoj sceni.
Na ovaj način Šećer & Soul je postala nezaobilazna destinacija svim ljubiteljima dobre zabave.
Drugi deo Šećera je zatvorena bašta, sa fokusom na prirodno svetlo  i razigranim bojama koje unose vedrinu i čine ovaj prostor idealnim izborom za jutarnju kafu, doručak i popodnevne priče ….Međutim, najveće doze šecera  ima u otvorenoj bašti. Dinamičnije boje i zelenilo, šarene sijalice i udoban nameštaj, leti su omiljen izbor gotovo svim našim gostima.

Pored enterijera i dobre muzike, odlikuje nas vrhunska kafa, kulinarski specijaliteti, kokteli i bogata ponuda vina. Ukupan kapacitet je 220 osoba što nas čini pogodnim i za razne vrste proslava, rođendana, godišnjica itd. “Najslađe” mesto u gradu ima prepoznatljiv identitet, enterijer, ponudu, uslugu  i noćni provod i zato ga obavezno posetite ako dolazite u Novi Sad.
Dobro došli!


Dan grada Novog Sada

Udruženje ugostitelja Novog Sada UGONS 1946 želi svim sugrađanima sretan Dan grada Novog Sada.

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB