Privredna komora Vojvodine

Privredna komora Vojvodine

Prvog februara 2019. navršiće se tačno jedan vek kako današnja Privredna komora Vojvodine, sa svojim prethodnicama, čiju tradiciju baštini, u kontinuitetu postoji i radi. Jedno stoleće predstavlja meru proteklog vremena koja pouzdano može da sudi o trajnosti i vrednosti nečije uloge i mesta u delatnosti kojom se bavi i okruženju u kome radi.

Nakon što je 1. januara 2017. godine na snagu stupio novi Zakon o privrednim komorama, čime je ustanovljen jedinstveni komorski sistem, Privredna komora Vojvodine sprovela je reorganizaciju i novu sistematizaciju, čime je ostvarena racionalizacija poslovanja. Privredna komora Vojvodine sada posluje u okviru svoja tri udruženja – Udruženje poljoprivrede, Udruženje industrije i Udruženje usluga, gde je konstituisano ukupno 12 grupacija.

Vebsajt: www.pkv.rs

Adresa

Hajduk Veljkova 11,
Novi Sad

Telefon

021/4803709

Email

office@pkv.rs

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB