Opšte udruženje preduzetnika – Bačka Palanka

Opšte udruženje preduzetnika - Bačka Palanka

Bačkoplanačko Udruženje čini devet sekcija-ugostiteljstvo, trgovina, auto delatnost (auto limari, auto električari), auto prevoz, frizeri i kozmetičari, metalska,građevinska, pekari i taxi sekcija.

Rukovodeća tela Opšteg udruženja preduzetnika su Skupština udruženja i Izvršni odbor, a stručnom službom Udruženja rukovodi sekretar Udruženja.

Skupštinu čini 31 član, po pet predstavnika većih sekcija i po tri iz manjih. U Izvršni odbor ulaze predsednici svih sekcija, znači njih devet. Skupština se bira na četiri godine.

Udruženje u narednom periodu planira nove akcije usmerene ka podizanju nivoa organizovanosti preduzetnika i rešavanju njihovih gorućih problema kako na lokalnom nivou tako i pokrainskom i republičkom preko svojih predstavnika u komorskom sistemu i Unije poslodavaca Srbije i Vojvodine.

Vebsajt: www.udruzenjepreduzetnika.com

Adresa

Žarka Zrenjanina 39,
Bačka Palanka

Telefon

021/752774

Email

office@udruzenjepreduzetnika.com

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB