Obuka o ličnoj higijeni i merama zaštite od zaraznih bolesti

Raspisana je obuka za sticanje osnovnih znanja o ličnoj higijeni i merama zaštite od zaraznih bolesti, o kojoj se više možete informisati na zvaničnom vebsajtu Sanitarne inspekcije AP Vojvodine.

Na vebsajtu ćete pronaći priručnik obuke, pravilnik i obrazac prijave koji treba popuniti i uz prateću dokumentaciju predati na pisarnici Izvršnog veća AP Vojvodine.

Kako biste znali gde da se prijavite za obuku, pogledajte i dokument sa adresama organizacionih jedinica za podnošenje prijava.

Priručnik-program osnovne obuke o ličnoj higijeni i merama zaštite od zaraznih bolesti je dokument koji pored pružanaj uvida u program obuke, služi kao sredstvo informisanja šire populacije o u smislu usvajanja neophodnih znanja i veština vezanih za prevenciju zaraznih bolesti, sticanju osnovne higijenske kulture kao i u promociji zdravlja u celini.

Priručnik možete preuzeti ovde.

Ove godine je 50 godina od kako je pica došla u...

Milorad Stošljević, poznat kao Mile Pica je serijski preduzetnik i ugostitelj iz Novog Sada. Pre 50 godina je doneo picu, koju je video u Trstu, u Novi Sad i u ovaj deo tadašnje Jugoslavije.

Dan grada Novog Sada

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB