Padrino dostava

Padrino dostava

call centar

062/300-130


Padrino dostava je novosadska dostavna služba koja pruža usluge brze gradske dostave za pravna i fizička lica. Sarađuje sa 60-ak novosadskih ugostitelja obezbeđujući im profesionalnu uslugu dostave hrane za njihove mušterije svaki dan od 0-24h

Počeli su da rade pre 5 godina iz mladenačke ljubavi prema vožnji i automobilima, poznavajući ulice svog grada kao vlastiti džep. Danas za Padrino radi 30 ljudi, a izvrše oko 600 dostava na teritoriji Novog Sada i okoline svaki dan. Kvalitet usluge dostave u Padrinu se neprestano unapređuje kroz automatizaciju, digitalizaciju i korišćenje savremenih alata kao što su gps sistem navigacije, funkcionalan call centar i internet sajt, te konstantno ulaganje u ljude i sistem kako bi bili u korak sa tehnologijom i zadovoljili zahteve tržišta.

Sa Padrino dostavom ugostitelji Novog Sada dobili su konkretnu podršku u svom poslovanju jer imaju servis dostave koji funkcioniše efikasno i pouzdano, a pri tome veliku pažnju pridaje čuvanju ugleda restorana. U vremenu kada je ugostiteljima bilo najteže, za vreme vanrednog stanja, Parino dostava radila je bez prekida, obezbedivši svojim dostavljačima sve potrebne dozvole za rad pod policijskim časom od prvog dana, a svojim partnerima restoranima neprekinutu uslugu dostave u do sada najtežim uslovima.

Kao mala lokalna firma Padrino svojim iskusnim pristupom u poslovanju uspešno konkuriše novim multinacionalnim kompanijama i dokazuje da može da ponudi vrednost koja se krije u poznavanju domaćeg terena, Novosađana i njihovih navika.

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB