Padrino dostava

Padrino dostava

call centar

062/300-130


Padrino dostava je novosadska dostavna služba koja pruža usluge brze gradske dostave za pravna i fizička lica. Sarađuje sa 60-ak novosadskih ugostitelja obezbeđujući im profesionalnu uslugu dostave hrane za njihove mušterije svaki dan od 0-24h

Počeli su da rade pre 5 godina iz mladenačke ljubavi prema vožnji i automobilima, poznavajući ulice svog grada kao vlastiti džep. Danas za Padrino radi 30 ljudi, a izvrše oko 600 dostava na teritoriji Novog Sada i okoline svaki dan. Kvalitet usluge dostave u Padrinu se neprestano unapređuje kroz automatizaciju, digitalizaciju i korišćenje savremenih alata kao što su gps sistem navigacije, funkcionalan call centar i internet sajt, te konstantno ulaganje u ljude i sistem kako bi bili u korak sa tehnologijom i zadovoljili zahteve tržišta.

Sa Padrino dostavom ugostitelji Novog Sada dobili su konkretnu podršku u svom poslovanju jer imaju servis dostave koji funkcioniše efikasno i pouzdano, a pri tome veliku pažnju pridaje čuvanju ugleda restorana. U vremenu kada je ugostiteljima bilo najteže, za vreme vanrednog stanja, Parino dostava radila je bez prekida, obezbedivši svojim dostavljačima sve potrebne dozvole za rad pod policijskim časom od prvog dana, a svojim partnerima restoranima neprekinutu uslugu dostave u do sada najtežim uslovima.

Kao mala lokalna firma Padrino svojim iskusnim pristupom u poslovanju uspešno konkuriše novim multinacionalnim kompanijama i dokazuje da može da ponudi vrednost koja se krije u poznavanju domaćeg terena, Novosađana i njihovih navika.

Dan grada Novog Sada

Udruženje ugostitelja Novog Sada UGONS 1946 želi svim sugrađanima sretan Dan grada Novog Sada.

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB