Green.net

Green.net

Adresa

Novosadskog sajma 11,
Novi Sad

Telefon

065/4646383


Iako osnovan 2008, tradicija Green.net-a u Novom Sadu seže od kraja 80-ih godina kada prva generacija ugostitelja porodice Šamborant odlazi u Italiju u potragu za neotkrivenim tajnama pizza-majstora. Nastanivši se na jugu Sicilije, u malom selu Levarano u okrugu Leče, imali su dragocenu priliku da uče od i rade sa tadašnjim vicešampionom pizza-majstorstva Fernandom Miom.

Provevši nekoliko godina na Siciliji, naporno i neumoljivo su radili na usavršavanju svog zanata. Beležeći svaki detalj i poigravajući se sa svakom kombinacijom ukusa, i sami su postali pizza-majstori.   

Odlukom da staru recepturu zasnovanu na filozofiji Mediterana obogate duhom Balkana, vraćaju se u rodne krajeve krajem 80-ih godina i osnivaju pizzeriju u Vršcu.

Kao što to biva sa svakim istinski vrednim receptom, i ovaj se preneo s kolena na koleno. Inspirisana tradicijom i ukusima Italije, i sledeća generacija porodice Šamborant polazi putem ugostiteljstva – ovoga puta u Novom Sadu.

Green.net smešten je u ulici Novosadskog Sajma 11. U malom ambijentu naići ćete na ljubazno osoblje čije pore odišu strašću prema kulinarstvu. Raznovrsnog menija i domaćinskog duha, ovaj restoran nudi ukuse italijanske i domaće kuhinje, ali i dalje preporučujemo da najviše pažnje poklonite veštim rukama porodice ugostitelja Šamborant i najpre probate pizzu po, kroz generacije, unapređenom receptu italijanskih majstora.

Celokupni meni možete pogledati na Green.net-ov profilu na web-stranici štaima.rs, a o kvalitetu hrane i usluge neka prosudi Vaš prvi zalogaj.

Dan grada Novog Sada

Udruženje ugostitelja Novog Sada UGONS 1946 želi svim sugrađanima sretan Dan grada Novog Sada.

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB