Caribic pizza

Caribic pizza

Adresa

Jevrejska 35,
Novi Sad

Telefon

021/539999

Email

info@caribic.rs


Lokacije:

  • Jevrejska 35, Novi Sad
  • Modene bb, Novi Sad
  • Hadži Ruvimova 21, Novi Sad
  • Trg Carice Milice 4, Novi Sad
  • Bulevar oslobođenja 119, Promenada, Novi Sad

Počeli smo kao mali porodični posao, da bi danas, nakon 26 godina koliko postojimo, mogli ponosno da stanemo ispred 13 Caribic pizza objekata u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Postali smo sinonim za jedinstveno iskustvo, a uvek sveža Caribic pizza osvojila je i one najzahtevnije.

Caribic pizza je svakodnevno posvećena održanju kvaliteta svojih proizvoda i daljim inovacijama. Od osnovnih namirnica do finalnog proizvoda – sve je uvek sveže, od najkvalitetnijih sastojaka, sa jednako prepoznatljivim ukusom i stilom. U protekle dve decenije vodili smo se idejom da naša ponuda odgovara najrazličitijim ukusima kao i da budemo prvi u otkrivanju nekih novih proizvoda i usluga. Tako, pored klasične i svakako najpopularnije Capriciosse, u portfoliju od preko 20 proizvoda imamo i pikantnu pizzu Mexico, jedinstvenu Veneziu sa rubom punjenim sirom, za ljubitelje piletine tu je Chicken & Feta , a za prave gurmane imamo Hot Dog pizzu sa rubom punjenim viršlama

2011. godine kreirali smo jedinstvenu sladoled revoluciju, sa potpuno novim konceptom uživanja u ovom dezertu: naš Ice Point. Slatki i osvežavajući sladoled dezert koji svakodnevno inspiriše na kombinovanje ukusnih sastojaka za jedinstveno uživanje u sladolednoj aromi života.

Kao neočekivanu novinu, u portfolio naših proizvoda uvrstili smo burgere i pomfrite, što je svakako obradovalo naše goste. Kao i svi naši prozvodi, burgeri i pomfriti su uvek sveži, napravljeni od najkvalitetnijih sastojaka i sirovina, i po pristupačnim cenama prilagođenim našem tržištu.

U prijatnom ambijentu za vas smo tu 24/7/365, a ukoliko poželite Caribic pizzu na vašoj adresi dovoljno je da pozovete brojeve telefona Caribic Dostave i da se prepustite užitku jer naša pizza do vas stiže za garantovanih 29 minuta. Ukoliko na vašu adresu ne stignemo za 29 minuta, cela vaša porudžbina je potpuno gratis.


Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB