Akcija dobrovoljnog davanja krvi „Karavan ljubavi“

11-16. maj 2022.

Dobrovoljno davanje krvi, 11. do 15. maja u periodu od 11 do 18 časova, u centru grada Novog Sada.

EU info point Novi Sad se ove godine pridružuje timu novosadskog ogranka Centra za međunarodnu javnu politiku, kako bismo uz podršku Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Novog Sada zajedno pokazali humanost i obezbedili pomoć onima kojima je najpotrebnija.

„KARAVAN LJUBAVI“ će ove godine biti održan od 11. do 15. maja u periodu od 11 do 18 časova, u centru grada Novog Sada. Ova humanitarna akcija se organizuje povodom obeležavanja Dana Evrope i Nacionalnog dana dobrovoljnih davalaca krvi.
Osnovni cilj je povećanje krvnih rezervi, koje krucijalno utiču na funkcionisanje čitavog zdravstvenog sistema!

*Napomena* Transfuziomobil će na dan početka akcije 11. maja biti na terenu od 13 do 18 časova, a ostalim danima trajanja akcije od 11 do 18.

Dobrovoljno davanje krvi je aktivnost koja prevazilazi razlike u mišljenju, stavovima, politikama i ujedinjuje davaoce u najplemenitijem poduhvatu. Pozivamo vas da nam se pridružite u ovoj akciji i zahvaljujemo se brojnim partnerima koji su se priključili događaju i obezbedili različite poklone i pogodnosti za sve davaoce.

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB