SUNSHINE 13. marta u Gerila baru

13. 03. 2020.

Beogradski hip–hop metal sastav Sunshine, koji je vrhunac popularnosti doživeo kasnih devedesetih, vraća se ponovo na scenu fenomenalnim singlom „Da li sam”. Ovaj singl je ujedno i uvod za novi album koji bend najavljuje za 2020.godinu. Spot ovoga puta potpisuje Vuk Protić, a styling „Koncept 45”.

Posebnu zahvalnost za realizaciju novih pesama izražavam Daliboru Miniću kao beat makeru i producentu, Kizi RH na izuzetno kvalitetnim tekstovima koji predstavljaju suštinu rep muzike, Ivanu Petroviću koji svojom jakom muzičkom podlogom doprinosi produkciji i miksu pesama. I naravno celom Sunshine Crew-u, koji svojim uticajem prebacuju celu sliku Sunshine u Crossover band!! Ovog leta nas očekuje mnogo muzičkih festivala, za koje se ozbiljno pripremamo uz rad na novom materijalu“ – izjavio je frontmen benda Bane Bojović

Na početku svoje karijere Sunshine je bio underground bend koji je govorio jezikom izgubljene generacije, a na njihove koncerte dolazile su stotine i stotine ljudi. Na njihovim koncertima nije moglo da se kreće, nije moglo da se diše. Rasprodate Hale sportova i 14. februar se pamti kao Sushine praznik. Atmosfera na njihovim koncertima za Dan zaljubljenih je neponovljiva. Niko nije mogao da ospori tu energiju. Danas, posle duge pauze, oni nastavljaju hrabro i biće zanimljivo otkriti kako jedan od najznačajnihih srpskih bendova zvuči u 2020. godini. U sklopu povratničkog talasa koncerata, svraćaju i u Novi Sad! 

Na koncertu će se kao lokalna podrška pojaviti novosadski trojac Mutant Urban Dance Ansambl.

Karte možete preuzeti u Gerili, po ceni od 1000 dinara.

UGOSTITELJGerila bar
NSugostitelj Broj 10

NSugostitelj Broj 10

Instagram

1,777FanovaLajkuj

Prijava događaja

Novo na UGONS vebsajtu!
Brzo i jednostavno do promocije na vebsajtu i društvenim mrežama.
Prijavite događaj direkto putem formulara.