Restoran The Camelot

Restoran The Camelot

Adresa

Sremska 9,
Novi sad

Telefon

021/528095

Lokacije:


  • Novi Sad: Sremska 9; 021 528 095;
  • Kopaonik: Vila „Gorica“, neposredno pored hotela „Grand“; 036 547 1465

U aprilu 2011. otvoren je The Camelot u Novom Sadu. To je prva prava autentična pivnica/restoran/gastro pub srednje evropskog tipa sa svojim autentičnim craft pivom.
Proizvodimo tri vrste The Camelot craft piva: svetlo, crveno i crno.U ambijentu koji podseća na srednjevekovne zamkove sa mnoštvom autentičnih detalja u vidu štitova mačeva i statua vitezova u prirodnoj veličini,hrana se služi u zemljanim, ručno izrađenim sudovima. Kuhinja je internacionalna sa naglaskom na starinska jela koja se slažu sa pivom. Kako bi i vi uživali u našoj kuhinji, ambijentu i sjajnom craft pivu posetite nas u Novom Sadu, Sremska 9 ili na Kopaoniku u toku ski sezone, od decembra do aprila, Vila Gorica. Za više informacije, potražite nas na www.thecamelot.rs
Živeli!

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB