„Multimedijalne interpretacije“ u Poklon zbirci Rajka Mamuzića

9. mart 2022.

Ova grupna izložba predstavlja diplomske radove sedam studenata sa Departmana za grafičko inženjerstvo i dizajn Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu. 

Pred publikom će biti izložene interpretacije umetničkih dela iz Poklon zbirke Rajka Mamuzića koja su inspirisala studente da ih transponuju u višemedijske radove koristeći se različitim tehnikama: kadar po kadar animacija, animacija uz korišćenje gline, trodimenzionalno prostorno modelovanje, animirani grafički dizajn, kao i razvoj interaktivne aplikacije u programu za kreiranje interaktivnog sadržaja Juniti i Anril.Na izložbi, koja se može pogledati do kraja marta, svoje radove predstavljaju: Dajana Đukić, Danilo Bojanić, Ivan Trifunović, Jovana Jakimovski, Luka Batinić, Milica Belić i Teodora Šakanović.

Otvaranje je u 19 časova.

Detaljnije informacije o izložbi i programu pročitajte OVDE.

Izvor021.rs

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB