Metro  Cash & Carry d.o.o

Metro  Cash & Carry d.o.o

METRO Cash & Carry Srbija deo je vodeće međunarodne METRO AG veleprodajne kompanije, specijalizovane za profesionalne potrebe hotela, restorana i ugostitelja (HoReCa), kao i samostalnih trgovaca. METRO AG posluje u 34 zemlje i zapošljava više od 100.000 ljudi širom sveta. 

Kompanija posluje na tržištu Srbije od 2005. godine, gde pored radnji u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Požarevcu, Šapcu, Novom Sadu i Paliću, 2012. godine sa ponosom otvara vrata jedinstvenog i najsavremenijeg HoReCa Centra, koji je danas i centar mnogobrojnih edukativnih inicijativa u oblasti ugostiteljstva.

METRO širom sveta, radi za milione preduzetnika, a u Srbiji dodatno svojim programom „Moja radnja“ predstavlja pouzdanog partnera malim i srednjim trgovcima. Takođe, Dan sopstvenog poslovanja je još jedna besplatna inicijativa kojom METRO želi da poveća vidljivost samostalnih preduzetnika, pre svega u ugostiteljstvu Srbije.

Naša kompanija u Srbiji zapošljava više od 1000 posvećenih i iskusnih
profesionalaca u oblastima nabavke, prodaje, logistike,
odnosa sa kupcima, komercijale i dostave robe.

Vebsajt: https://www.metro.rs

Adresa

Put Novosadskog partizanskog odreda 5,
Novi Sad

Telefon

0800/222022

Email

info@metro.rs

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB