Merx Group – sredstva za dezinfekciju

Predstavljamo ponudu firme „Merx Group“ za Udruženje ugostitelja Novog Sada „UGONS 1946“, za dezinfekciona sredstva Sanitid i Mikrostop etanol.

Proizvodi

Saitid – koncentrat za dezinfekciju na bazi aktivnog hlora 250ml/10 lit

Razblaživanje rastvora Sanitida se vrši rastvaranjem jedne boce od 250ml u 10 litara vode ili 4 puna zatvarača u 1 litri vode, uz obavezno korišćenje zaštitnih rukavica. Pripremljen rastvor se koristi za dezinfekciju brisanjem ili prskanjem: podova, zidova, keramike, rukohvata, kvaka, i uopšte svih površina koje nisu u direktnom dodiru sa hranom za ljude i životinje i materijale koji su osetljivi na aktivni hlor kao što su tkanine i nameštaj.
Nakon desetak minuta je potrebno obrisati – isprati tretirane površine vodom.

Sredstvo za dezinfekciju Mikrostop ETANOL 750 ml

MERX GROUP

Firma “MTG MERX GROUP” d.o.o. Novi Sad je osnovana 14.10.2011. godine kao nespecijalizovana trgovina na veliko. Poslovanje firme i njena delatnost su prvenstveno vezani za veleprodaju i distribuciju uvozne robe i robe koja se proizvodi u Srbiji. Naši artikli su prisutni u vodećim sistemima maloprodaje u Srbiji (Roda, Mercator, Idea, Uradi Sam, Radun Avia, Tekijanka …), kao i u specijalizovanim radnjama za prodaju tehničke opreme i robe široke potrošnje . (izvor: zvanični vebsajt)

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB