Caffe restoran Bezza

Caffe restoran Bezza

Adresa

Sunčani kej BB,
Novi Sad

Telefon

021/458126

Email

bezzacaffe@gmail.com


Kafe i restoran sa bogatom ponudom i pristupčnim cenama, na jednoj od najlepših lokacija u jednom od najlepših gradova Srbije.

Prostorije Bezza Caffea uz svoje prirodne motive i prijateljsko osoblje doprinose opuštenoj atmosferi. Nalazimo se pokraj poznatog novosadskog kupališta Štrand, u samom srcu Limana. Kapacitet restorana omogućuje održavanje raznih manjih proslava poput rođendana, poslovnih sastanaka, okupljanja. Kraj samog lokala nalazi se prostran parking.

Kuhinja Bezza Caffea nudi raznovrstan meni obogaćen mirisima roštilja, ribe, paste, raznih specijaliteta od mesa. Mislili smo i o sladokuscima stoga se u ponudi nalaze i slatkiši poput šne nokli, krempita, rezanca sa makom. Trudimo se da očuvamo srpsku tradiciju, ali ujedno gradimo i svoju koja otkucava treću deceniju. Svaki gost koji prvi put dođe u Bezza Caffe, postane i naš stalni gost. Ponosni smo na našu zelenu baštu sa pogledom na kej, koja je voljena i od strane naših gostiju. Restoran je porodični posao koji priča svoju priču već 30 godina zajedno sa pravim novosađanima.

Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC “Promenada” u periodu od 23. do 28. oktobra.

Instagram

IZDVAJAMO

SFERA Otirači
Vranac termo rolneVranac termo rolne
Basta prometBasta promet
MIBMIB